İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

Hayirdir neden agriyor ? Gecmis olsun. Bel fitigi filan mi var? Varsa eger. ALLAH korusun lazrrle tedavisi var agrisiz sizisiz amaliyatsiz yani ne bilim.diyim dedim.

Abla hemen bel fitigi yaptin cikardin bizi. Tedaviye bile soktun :) Bilmiyorum ki neyim var uzun zamandir agriyo ama vakit bulamiyorum doktora gitmeye :)

Abla hemen bel fitigi yaptin cikardin bizi. Tedaviye bile soktun :) Bilmiyorum ki neyim var uzun zamandir agriyo ama vakit bulamiyorum doktora gitmeye :)

Hihi suan sesli guluyorum. Ask oksun oraya ALLAH korusun diye yazdim ya. O ihtimal aklima gelmisken tedavisinide yazayim dedim hepsini biranda yazayim dedim.gitsene doktora ihmale gelmezki.

Insanlar sagliklarinin kiymetini hic bilmiyor ozellikle erkekler.
Abimde oyle. Cok yogurt yer sut icerdi, abime derdim hep okadar sut icip yogirt yiyon ama kemiklerin cit pit kiriliyor :)
Kolu kirildi hemen alciyi aciyor bilmem ne yapiyor dikkat etmiyor. Ablamda dedi ne kolay kol bacak kiriyon dikkat etmiyon hep genc kalacagini saniyon galiba yasliliginda lazim olacak onlar :)

Yani niye domtora gitmeyi ihmal edersiniz ki anlamam. Benn hollandada cok gitmiyorum cunki tedavi etmiyorlar bakmiyorlar anlamiyorlar ama tr deki dr lerin kiymetini bilin gidin gerektiginde

Ayy ufff :) gecmis olsun iste. Umarim onemli birsey yoktur a bir dr ye git.

Hihi suan sesli guluyorum. Ask oksun oraya ALLAH korusun diye yazdim ya. O ihtimal aklima gelmisken tedavisinide yazayim dedim hepsini biranda yazayim dedim.gitsene doktora ihmale gelmezki.

Insanlar sagliklarinin kiymetini hic bilmiyor ozellikle erkekler.
Abimde oyle. Cok yogurt yer sut icerdi, abime derdim hep okadar sut icip yogirt yiyon ama kemiklerin cit pit kiriliyor :)
Kolu kirildi hemen alciyi aciyor bilmem ne yapiyor dikkat etmiyor. Ablamda dedi ne kolay kol bacak kiriyon dikkat etmiyon hep genc kalacagini saniyon galiba yasliliginda lazim olacak onlar :)

Yani niye domtora gitmeyi ihmal edersiniz ki anlamam. Benn hollandada cok gitmiyorum cunki tedavi etmiyorlar bakmiyorlar anlamiyorlar ama tr deki dr lerin kiymetini bilin gidin gerektiginde

Ayy ufff :) gecmis olsun iste. Umarim onemli birsey yoktur a bir dr ye git.

Tesekkur ederim ablacim. Vaktim olmuyo ki inan. Olsa zaten gidicem hemen dayanilmaz oluyo bazen o acilar. Calisiyorum suan. Izin alip gidicem ama bigun.

Keskee hıc donmeseydımm memleketten yaa ordaa soguktan soba yakıyoduk burdaa yanıozzz yaaa :/

Başkalarının ne düşündüğünün benim onlara başkaları dediğim sürece bi önemi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri