---> İçinizde Birşey kalmasın.. yalan tabii :D
H HaDeS Kayıtlı Üye 16 Eyl 2013 #1,823 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Kurduğum hayaller için belki olur diye, nelerden ve kimlerden vazgeçiyorum bilmiyorsun.
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Kurduğum hayaller için belki olur diye, nelerden ve kimlerden vazgeçiyorum bilmiyorsun.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 17 Eyl 2013 #1,824 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Dertler Derya Olmuş Bende Bir Sandal .. asıl küreklere bee Ayşegül :M
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Dertler Derya Olmuş Bende Bir Sandal .. asıl küreklere bee Ayşegül :M
H HaDeS Kayıtlı Üye 17 Eyl 2013 #1,825 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Kimsenin öldüğü yok , Yaşadığı da.. Herkes biraz var o kadar
AliceWonder Banned 17 Eyl 2013 #1,826 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. bir yanim sevincli bir yanim cok huzursuz..hayirdir insallah..
H HaDeS Kayıtlı Üye 17 Eyl 2013 #1,827 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. İnsan sevdiği kişiye baktığında keşke değil iyi ki demeli.
AliceWonder Banned 17 Eyl 2013 #1,828 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. 45 dakikadir bulusmayi planliyoruz bulusabilecekmiyiz acaba kuzum icim sisti vallah yol tarifinden ..
---> İçinizde Birşey kalmasın.. 45 dakikadir bulusmayi planliyoruz bulusabilecekmiyiz acaba kuzum icim sisti vallah yol tarifinden ..
H HaDeS Kayıtlı Üye 17 Eyl 2013 #1,829 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. ...Ne sen leylasın,ne de ben mecnun,kederli bi akşam içmişiz hepsi bu....
---> İçinizde Birşey kalmasın.. ...Ne sen leylasın,ne de ben mecnun,kederli bi akşam içmişiz hepsi bu....
'Gülümse :D Prenses 17 Eyl 2013 #1,832 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. 'birgül' Alıntı: ve yarın maçtayımm orjin bira ve uA özledim... Genişletmek için tıkla ... ..
---> İçinizde Birşey kalmasın.. 'birgül' Alıntı: ve yarın maçtayımm orjin bira ve uA özledim... Genişletmek için tıkla ... ..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Eyl 2013 #1,834 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. ınsanın elını kolunu baglıyorlar kesın bırsey soleyıp yardımcı olsalar yaaa offffffffffffffffffffffffffffffffffffff :s
---> İçinizde Birşey kalmasın.. ınsanın elını kolunu baglıyorlar kesın bırsey soleyıp yardımcı olsalar yaaa offffffffffffffffffffffffffffffffffffff :s
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 17 Eyl 2013 #1,835 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Bence en popüler spor dalı : Hayallerin peşinden koşmak.
AliceWonder Banned 17 Eyl 2013 #1,836 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. sanki ilk kez okula giris yapacakmisim gibi heycanlaniyorum bu durumdan nasil kurtulur ki insan.. her seferinde ayni telas..
---> İçinizde Birşey kalmasın.. sanki ilk kez okula giris yapacakmisim gibi heycanlaniyorum bu durumdan nasil kurtulur ki insan.. her seferinde ayni telas..
Pâye Kayıtlı Üye 17 Eyl 2013 #1,837 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. kapının önünde bekliyor, fırtınalı kara kışlar .
AliceWonder Banned 17 Eyl 2013 #1,838 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. okadar konustum atip tuttum birde cocuk bugün defterleri alip getirirse cik okadar utancin altindan kolaysa ecem
---> İçinizde Birşey kalmasın.. okadar konustum atip tuttum birde cocuk bugün defterleri alip getirirse cik okadar utancin altindan kolaysa ecem
Lilith Daughter of the Void Admin 17 Eyl 2013 #1,839 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Kitap dağıtıyorum da " hocam bakar mısınız? " nedir ya :I :I hoca diyorlar yaaa :I Efendim çocuuuum :I
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Kitap dağıtıyorum da " hocam bakar mısınız? " nedir ya :I :I hoca diyorlar yaaa :I Efendim çocuuuum :I