İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

sqc0v.jpg

Ve hollandadayim :( ayrilik kotuydu... 1 sene bakalim.nasil gececek onsuz. Gerci biz alistik ayriliklara ama resmi olarak ilk ayriligimiz. Cok guzel bir 1 hafta gecirdik. Onun kokusunu duymusken yuzunu gormusken simdi nasil 1 yil bekleyecegim bilemiyorum. 6 ay sonra filan giderim.ya yine.. 1 yidl beklemeyemem ki.... esya secmemiz gerek. :)

Neyse icimde daha cok sey varda deli gibi uykum.var gorusuruz forum

.

sevgilin okulun grubundaysa, arkadasların zengin kesim içi boş insanlarsa ve sen bunlardan arka buluyorsan diyecek bir şeyim yok!!

Bir insana gareziniz var ve ona acı çektirmek mi istiyorsunuz? Onu aynı gün hem pikniğe,hem halı sahaya götürün.

@'-DamLa kafam çok karıştı şu sıralar, tepkilerden korkuyorum.. Ama konuşup anlatmadan emin olamayacağım hissettiklerimden, ama insanlar çok fazla 'dediğim dedik' ne yapacağım?

of cok kararsızım ne ypmam gerektıgını bılmıorum bı turlu odaklanıp ne ıstedıgıme karar veremıyorum.
ıs konusunda bu kadar kararsız olmakk ne kadar zorrrrrrrr

"Beşiktaş'a endeksli hayatlar bizimkisi.. Beşiktaşla sevinir Beşiktaşla üzülürüz"

iflas ettim resmen, uyusam iyi olur galiba...
nasıl uyuyoduk la?
bak uyumaya uyumaya...
unutuluyo tabiki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri