İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=151672]bluee[/MENTION] tebrık ederım arkadaslaaaarrr devamı da gelır ınsallah. :* opuldunuz

Uc gundur beni ariyomus dukkanlara soruyomus
Hala mesaj atmicam diye inat ediyo xD
Allah sasirttigi kulu beygir gibi osurturmus, aferdersiniz...

evimde, yatağımda, bilgisayarımda son gecem... değişik hisler yaşıyorum.. gardrobumu boşalttım, valizlerimi yerleştirdim... yarın Erzurum, sonra Artvin... eskisi kadar sık giremeyeceğim de malum... uzun yol gideceğim ne olacağı belli olmaz :) kalbini kırdıklarım oldu, bile bile uğraştıklarım :pp gıcıklıklarım.. kusurlarımız affola.. hakkınızı helal edin... en kısa zamanda görüşmek dileği ile.. güle güle DF ailesi :)

evimde, yatağımda, bilgisayarımda son gecem... değişik hisler yaşıyorum.. gardrobumu boşalttım, valizlerimi yerleştirdim... yarın Erzurum, sonra Artvin... eskisi kadar sık giremeyeceğim de malum... uzun yol gideceğim ne olacağı belli olmaz :) kalbini kırdıklarım oldu, bile bile uğraştıklarım :pp gıcıklıklarım.. kusurlarımız affola.. hakkınızı helal edin... en kısa zamanda görüşmek dileği ile.. güle güle DF ailesi :)

Birincisi helal olsun
İkincisi estağfurullah
Üçüncüsü seni çok seviyorum
Dördünücü kendine çok dikkat et
Beşincisi güle güle fenerlim. Tekrar girdiğinde, görüşürüz. :cy(19):

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri