İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

bu aşk denen melet ne hikmetse her beş yılda bir uğruyor bana ... :e4b2687e8328083f437

yıl : 2001 - geldi -- 2002 - gitti

yıl : 2006 - geldi -- 2008 - gitti

yıl : 2013 - geldi -- umarım bu sefer kalıcı olur ...

Hayirli olsun, gorunce dikkatimi cekti;
2011deki kaynamis xD

Instanbul insanini hic sevmedim. Insani dovecekler. Saticilar tezgahdarlar bile... bir dukkana giriyorsun yuz ifadeleriyle git derler gibi. Izmirin gozunu seveyim. Meger izmirin insanlari elini birak ayagi opulesiymis. Esnafina cok kiziyordum rahat birakmiyorlar diye ama burdakilerde cekistire cekistire yarim istiyorsun.
Sevmedim hic istanbulu. Nasil yasicam bakalim.
Nisan haftaya cumartesiye ertelendi puf.. bu hafta yetistiremedik. Canim babam cok uzuldu ya son kizini verdigi icin. Annemde oyle. Ne yapacaklr simdi bensiz. Kabul etmesemiydim neydeydim.
Ay uf.. dugunde cok goz yasi dokulur, nasil arkamda birakip gidicem istanbullara.
Ben annemi aglrken gormeye dayanamam ki....

Biz Hayatta En Çoook FENERBAHÇE'yi Sevdik ,
Geri kalanlara hep yalaaaaaaaan söyledik !

Aşk Yaşamı : Aşk yaşantınızda istediğinizi bir türlü bulamıyorsunuz. Kafanızda yarattığınız , hayal ettiğiniz insan bir türlü karşınıza çıkmıyor. Belki de hiçbir zaman çıkmayacak Ama siz onu beklemekten vazgeçecek gibi görünmüyorsunuz.

sağ ol burç :D yüzüme karşı yapma bari şunu :pp

Parantez içine qapaq 'da yazsalarmış tam olurmuş. :I

8560_571048326301620_1967915579_n.jpg

Gene geldi bi mutlu bi mutsuz günler. Dengesizlik olmak zorunda mı şu hayatımda.

kızı vermısler :( bensız bı kız ısteme olayı :(
hayırlısı olsun [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=151672]bluee[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri