İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

sanırım büyüdükçe bayramların tadını da kaçırıyoruz tıpkı ağzımızın tadını kaçırdığımız gibi.

Belki gözümüzden kaçıyordur. Ben gördüğüm şeyle ilgileniyorum şahsen.
Nerede bir sorun var, bildirim yap, link at, bildir görülmemişsse. İlgilenilmemişse ve ilgilenilmesi gereken bir konuysa ilgilenirim.

neyse ben uyarımı yaptım link atmak uzun iş yönetimle paylaşırsın artık

Birileri insanlara okuma ve yazmayı yeniden öğretmeli, herkes bildiğini okuyup, işine geleni yazıyor.

Criminal case oynayıpta, level atlayıp onu paylaşmayan insanlıgın itiiciliği.

Kanal d deki fkme bakmak icin onca reklam izledim ama sacma biseye benziyor bosunami uykusuz kaliyorum ne?u

Bosuna 2 saat uykulu uykulu filim ne olacak diye baktim. Sinir oldum. Hic bir halta benzemiyormus filim. Cok sacma. Senaristini bulup tebrik etmek istiyorum boyle sacma ve beni bosuna uykusiz birakan bir filim yaptigi icin.

Spartila tarzi filimleri sevmesemde 300 spartali filimi bir harika.

Mezarlıkları sevmediğimi bilen bir babam olsa daha mı iyi olurdu? İki elimin parmak sayısının toplamindan fazla, cansız bedenin bulunduğu bir yer pek açmıyor içimi. Gitmek istemiyorum. Belki de hiç birini kaybetmediğimden, bilmiyorum...Söylerken bile suçmuş gibi geliyor şimdi, tuhaf.

Tromsö deyip geçmeyin. Adamlar sonuçta Galatasaray ı Chelsea yi yenmiş takım :D

erzurum_giris.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri