[M]anya[X]
Kayıtlı Üye
---> İçinizde Birşey kalmasın..
İzLemeLerdeyim
vayyy metin kardeşim gelmiş
İzLemeLerdeyim
vayyy metin kardeşim gelmiş
Kendimi etiketlemişim koşarak uzaklaşıyorum şuan hönk
Belki gözümüzden kaçıyordur. Ben gördüğüm şeyle ilgileniyorum şahsen.Sayın Yöneticilerim Siyasi İçerikli Mesajların Paylaşılması Siyasi İçerikli Resimlerin Avatarlarda Kullanılması Ne Zamandan Beri Serbest Oldu.Bu forum ınsanların ıyı bır vakıt geçirmesi için kurulan bir forum değil mi ???
- Forumda Siyasi Propaganda Yapmak , Bölücü Mesaj İçerek Yazı Ve Resim Paylaşımı Yapmak , Din İstismarı Yapan Mesajlar , Genel Ahlaka Aykırı Küfürlü Yazılar Yazmak Ve Aynı Şekilde Başka Bir Üyeyi Yada Üçüncü Bir Şahsı Küçültücü Veya Hakaret Edici Mesajlar Yazılması Yasaktır.
- Yukarıdaki Maddelerden Bir Yada Bir Kaçına Uymayan Üyeler Hakkında Forumdan Süresiz Atılmaya Varan Ağır Cezalar Uygulancaktır
- Üyeler Kendi Aralarındaki Özel Sorunlarını , Problemlerini Forumun Huzurunu Bozacak Bir Şekilde Diğer Üyelere Yansıtamaz.
- Forum İçerisinde Meydana Gelen Olaylara Üyeler Kendi Yöntemleri İle Müdehale Edemezler. Böyle Bir Durumda Derhal Yöneticileri Haberdar Ediniz. Haklı Bile Olsanızı Yöneticinin Müdehalesini Beklemeden Atacağınız Her Adımın Sizide Zor Durumda Hatta Haksız Duruma Düşüreceğinin Bilincinde Olmanız Gerekmektedir.
- Ayrıca Spor Adı Altında Fanatizim Yapmak , Profillerde Rakip Taraftarları Kışkırtıcı Yazı Yazmak , Forum İçerisinde Aşırı Fanatik Tavırlar Sergileyerek Üyeler Arasında Tartışma Çıkartmak Yasaktır. Aksi Davranışlarda Bulunanlara Spor Bölümlerinden Men Ve Üyeliklerinin Sonlandırılmasına Varan Cezalar Verilecektir..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.