İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

Yihuuuuuuuuuu Balayında Antalya'dayız :R Rezervasyonumuzu Yaptık.. Hayırlı Uğurlu Olsun

[MENTION=151672]bluee[/MENTION] hayatım benim :eda:

Soğuuuk

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acliktan olmezsem iyi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok pis sinir oldum gıcık oldum kıskandım çok pisssssss :M

Sonunda

HTC Desire 500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uykum vaar

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

#locke nerelerdesin komsum?

Tapatalk programini kaldirdim telefonumdan. Cunku bildirim geldiginde tikladigimda goruntulenmiyor. Ha bire birsey donuyor :) sinirimi bozdu bende onu sildim :) onu kurdultan sonra burdaki (site sistemindeki) bildirimlerimde degisti. Onceden ornegin sevda seli yesili alinti yapti diye uyari geliyordu simdi ise yesil yesili alinti yapti olarak gorukuyor profilimde :) ama sorun degil... yeterki alinti ve etikenldi diye goreyim. :)

[MENTION=162440]Mirelle[/MENTION] . bana bi şarkı armagan ettin ve ben daha önce hiç duymadıgım bu grubun müptelası oldum gece gündüz onları dinliyorum. Neredeyse bütün albümlerindeki bütün sarkıları dinledim. ve hepsine bayıldım. Huzuru yeniden keşfettim. Şarkıarın derinliginde kayboldum bir hayalin icinde gibi. İşin ilginci hepsinin sonunda tuhaf bir şekilde gülümsüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri