İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

kahve almaya diye yolladım adam kız tavlamaya gitmiş hey Allah'ım :kikiki:

Emine Hanım Gezmelerde .. Ben evde Ev işi Yapıyorum .. :M Adaletsizlik

[MENTION=153097]differentgirl[/MENTION] ve [MENTION=154227]rabiyeBYX[/MENTION] süper bir gün geçirdikk :)

aynı hatayı verırse telefonuda pcyı de parcalıcaaaam smdı aaaaaaaaaaaaa

WHATSAPP ÇALIŞMIYOOOR :(

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

WHATSAPP ÇALIŞMIYOOOR :(

Bu yazdigini okumasam sabaha kadar aliden cevap beklicem :) sonra kavga edicem :) iletilmedigi gorunuyor ama evde olmadigi icin interneti yok diye dusunuyordum. Hehe viberdan yazdim hemen cevap geldi.. meger oda bana yazmis cevap alamamis :)
Hayatimizi kurtardin bu yazinla. Kavga ederdim yoksa galiba neredesin sen diye :) tsk.

Bu yazdigini okumasam sabaha kadar aliden cevap beklicem :) sonra kavga edicem :) iletilmedigi gorunuyor ama evde olmadigi icin interneti yok diye dusunuyordum. Hehe viberdan yazdim hemen cevap geldi.. meger oda bana yazmis cevap alamamis :)
Hayatimizi kurtardin bu yazinla. Kavga ederdim yoksa galiba neredesin sen diye :) tsk.

Aynen dediğn gibi whatsapp satın alındı ya problem ler oluşmuş sinirlendim cidden yaa :(

Aynen dediğn gibi whatsapp satın alındı ya problem ler oluşmuş sinirlendim cidden yaa :(

Birsyru mesajlasma arama programlari var. Viberdan hem sesli konusma hem mesajlasabiliyorsun ornegin. Tango ve bir cok program var. Artik insanlar bir prigrama bagli kalmiyor. Viber cok iyiydi ama artik 2 dk konusmadan sesn gidip gelmiyor bizde artik tangodan yada skypedan ariyoruz birbirimizi. Altarnatif cok yani.
Sende baska mesajlasma programi deneyebilirsin

Secimler yaklasiyor sabirsizlikla bekliyorum. Ulkemiz icin en hayirlisi olur ins. Hangisi hayirli ise o olsun ins.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri