---> İçinizde Birşey kalmasın.. Uykum var
Skaikru Kayıtlı Üye 23 Tem 2013 #262 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Internet Explorer 10 bütün tarayıcılardan hızlı olmuş O kadar dalga geçtik adamlarla geldiler en büyük darbeyi vurdular
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Internet Explorer 10 bütün tarayıcılardan hızlı olmuş O kadar dalga geçtik adamlarla geldiler en büyük darbeyi vurdular
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 23 Tem 2013 #265 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Cok yorgun hıssedıyorum
Bayan Taruz Bayan Üye 24 Tem 2013 #266 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Hadi gel desen de gelmem,işi bilirim. Soğuk yenir kin,ihanet intikamsız kalmaz..
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Hadi gel desen de gelmem,işi bilirim. Soğuk yenir kin,ihanet intikamsız kalmaz..
Bayan Taruz Bayan Üye 24 Tem 2013 #268 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Ben ellerin olmadan da yaşarım.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 24 Tem 2013 #269 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Offf hergun aynı sey yuru babam yuru
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 24 Tem 2013 #270 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Misafirleri sevmiyorum.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 25 Tem 2013 #272 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Saka gıbı toplu halde bıtlendıkk
AliceWonder Banned 25 Tem 2013 #273 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. ufff yine kosturup durucaz yaa neyseki son misafirlerrrrrrrrrrrrr
Bayan Taruz Bayan Üye 25 Tem 2013 #274 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Hediye olarak tablet almışlar bana pehh xD
S Stinko Kayıtlı Üye 25 Tem 2013 #275 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Dikkat çekmek istiyorsan,otobüse binerken boş akbil bas... o sesi duyupta bakmayan yoktur heralde
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Dikkat çekmek istiyorsan,otobüse binerken boş akbil bas... o sesi duyupta bakmayan yoktur heralde
yesil83 Bayan Üye 25 Tem 2013 #276 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. ßayan Taruz' Alıntı: Hediye olarak tablet almışlar bana pehh xD Genişletmek için tıkla ... Bende istiyorum
---> İçinizde Birşey kalmasın.. ßayan Taruz' Alıntı: Hediye olarak tablet almışlar bana pehh xD Genişletmek için tıkla ... Bende istiyorum
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 25 Tem 2013 #277 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Haftasonu gelsede geçse artık.
Lilith Daughter of the Void Admin 25 Tem 2013 #278 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Hayattan sogudum..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 25 Tem 2013 #279 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. O kadar temızlık yaptım halada bıtmedı.. Yıkadıgım camasırın haddı hesabı yook
---> İçinizde Birşey kalmasın.. O kadar temızlık yaptım halada bıtmedı.. Yıkadıgım camasırın haddı hesabı yook
M Moreas Bayan Üye 25 Tem 2013 #280 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Sen de olmasan yalnızdım şu hayatta.