İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

Bir gün daha bitti ve biz sadece iç çekebildik..

iliklerine kadar sevmeli insan
sevilmeli, hissetmeli.
sesini duyup rahatlamalı,
elini tutup korkmalı..

uleyn bıktım bu kurslardan ha , ne bu ya şu da lazım bu da lazım , olan bizim paracıklara oluyor ... :rpat: :1a9:

Sen onu kirmamak için yalnışlıklarını söylemez sin ama o kendini mükemmel sanar.

Askim benim bi ailem bide sen yanimdayken yuzum guluyor. ALLAH aileminde seninde yoklugunu hostermesin bana (amin)

Birinin benimle bir derdi var ama kimin cok merak ediyorum.

Birileri +rep birileri - rep veriyor. :)
Hayir repleri umursadigimdan degil isterse hic repim olmasin. Sadece yerinde durmayan borsa gibi :)
Yukselip dusuyor :)
Sadece kimin derdi var onu merak ediyorum. Keske cikip acikca soyleyebilme cesareti olsa...bugune kadar kimseyi dovmedim, dovmem yani.. zatende gucumun yeteceginide zannetmiyorum :) sadece merak gercektende..
-verdi diye dusman olacak degilim.. canin sagolsun der gecerim.. gercektende cok merak ediyorum kimlerin ne ve neden +veya - verdiklerini :))
Bu merak birgun basa is acacak.

"Kimsenin birbirine bakmadığı, yalan, ihanet, şiddet, tecavüz ve acımasızlıkla yoğrulan, yalnızca hayallerin göz göze geldiği bir hayattan intikam almanın en iyi yolu yaşamaktır."

Bi daha ezoterik kitaplar okursam, astrolojiyle ilgilenirsem, tarot kartlarina elimi surersem kufredicem kendime artik!!!

Ben simdi arti verdim goynumden koptu

Tsk ederim :)

Gercektende replerin coklugi azligi umurimda degil. Ne yapayim cok merakliyim. Keske gorunse bizede :)
Mesela yorum yada konu altinda kimlerin ne versigi yazsa.. benim onceden uye oldugum.sitede oyleydi. Ozaman merakra etmiyordu insan :)

Bıktım Emine'nin Telefonunun Alarmından ..

Önceleri Hiç Duymazdım .. Şimdi O Duymuyor Nasıl İştir Anlamadım

" Uykum VaaaaR "

Diş ağrım mide ağrıma karşı. Resmen bayıra karşı yatırdı beni bu ağrılar.. Mekanım cennet olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri