İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

Cam kırıkları gibidir bazen kelimeler ağzına dolar insanın. Sussan acıtır konuşsan kanatır. ...

@yesil83 şey benim etiketime pek oralı olmamışsın ama belirtmek isterim, bende öyle bir sorun yok. sanırım senin giriş yaptığın şeyle ilgili bir problem.. neyse istersen ayarları geçmişi bi temizle öyle bağlan.

3 yorumm ustte cebap yazmissim eger sensen o :) avatarlardan tahmin etmeye calisiyorum. Kimin kim oldugunu.

Etiket yada alinti gekdimi nikleri gorebiliyorum. Yazilanlarida alinti yaoinca okuyabiliyorum ama aksi taktirde okunmuyor hic biri

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] aaa, bende son 2 görünmüyordu özür dilerim benim hatam bu kez.
bilmiyorum umarım düzelir, telefonu acıp kapamayı denedin mi xD

[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION]

Sanirim.alinti yaptiklarim olmuyor ama belki etiketlediklerim olur. Senin etiketini gordum cevap yazdim.ama farkli nik ciktigindan belki sana gitmemis olabilir.
Bir kac yorum ustte bak istersen ya i kale almamazlik yapmadim

Sitede sorun var sanirim. Sen innocenceden once yazmissin bende sorunu senin etiketini alinti yaparak yazdim ama benim telefonda sorun var ozaman. Bence virus girdi gakiba..

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] aaa, bende son 2 görünmüyordu özür dilerim benim hatam bu kez.
bilmiyorum umarım düzelir, telefonu acıp kapamayı denedin mi xD

Deneyeyim ozaman. Est. Ozurluk birsey yok . Sadece yanlis anlasilmak istemem ya i seni kale almadigimi dusunmeni istemedigimden yazdim. Telefonu kapatip acayim bakim.

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] yok yok gördüm sorun yok şuan umarım düzelir ya.

@yesil83 düzeldiyse gerçekten çok sevindiim. :eda:
bazen bende foruma girerken güçlük çekiyorum, çerezlerini falan siliyordum olmuyordu bazen, bazende sadece kapayıp açınca düzeliyordu ondan söyledim. çok sevindim tekrar.

rep içinde gerek yoktu ama teşekkür ederim xD
Sizin repler bizimkisi gibi değil fazla fazla biz max. 15 verebiliyoruz xD

@yesil83 düzeldiyse gerçekten çok sevindiim. :eda:
bazen bende foruma girerken güçlük çekiyorum, çerezlerini falan siliyordum olmuyordu bazen, bazende sadece kapayıp açınca düzeliyordu ondan söyledim. çok sevindim tekrar.

rep içinde gerek yoktu ama teşekkür ederim xD
Sizin repler bizimkisi gibi değil fazla fazla biz max. 15 verebiliyoruz xD

Iyi geceler. Bazen sorunlarin cozumleri sandigimiz gibi zor degil ama dusunemiyoruz bazen. Cozumlerin hep zor olmasi gerektigini yada zor olacagini dusunuyoruz.

Tekrardan tsk...

Him... icimde artik ondan baska birsey ve kimse yok..
Tabi ailemin yeri ayri.

İnsanlar çift yüzlülüğe alışmışken, birini sevmemek en iyisi..

Artık yaşarmaktan ağrıyan göz kapaklarına sahibim, bu hiç istemediğim bir zenginlik.

Dişinizle ters gelmeyin,kızdırmayın onu,huyuna gidin,suyuna girin.. Nalet yesin bu diş ağrısını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri