İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

Bu saate kadar uyudum , aksamustune kadar ders calisip bi ara babaneme ugrucam uzulmesin diye " and thats all "

Ne kadar cok sözün var o kadar uzun burnun var pinokyo=)

[MENTION=45269]AsiRuh[/MENTION] [MENTION=26571]Asi Ruh[/MENTION] nasil yaziliyorsa artik.
Yalaka diye kimleri.kast edip.nik verirsen senirim.

Eger bir tartisma.konusu aciliyorsa yorumlar yapiliyorsa "yalaka" diye adlandiracaksaniz konu acmayin ozaman. Bir cok kisi orda birbirini desteklemis
Her birbirini destekleyene "yalaka" derseniz..

Neden ustune alindin diye bilirsin. Sadece kendi.ustume alinmadim. Baskalari adinada alindim.
Benimde hem.fimir oldugum kisiler var. Banada demis olabilirsin.ama kendi meslekdalarininda hem fikir oldugu surekli alinti yaptigi kisiler var onlarada demis olabilirsin.
Yoksa kendi dusuncemne yakin kisiler birbrini desteklediginde el birligi, kendi dusuncene ters olanlarmi "yalaka" oluyor.

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=4428]sEmih[/MENTION] [MENTION=26571]Asi Ruh[/MENTION] [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] ve etiketleyemedigim diger adminler yoneticiler

Eger acilan konuya ozellikle haftanin konuusuysa, yorum yapan kisilere bu ben degil kime olursa olsun "yalaka" veya baska bir hakaret tarzi yazilip konu kilitleneceke hic konu acmayin kardesim.
Kim.kime hakaret edbilir gorusleri yuzunden

Millet birbrine yalakalik yapacakda ekmegimizi asimizimi verecekler.
Ayip yaptigin yakisitmrma

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] ben konuyu kıtledım ama ole algılama lutfen ustune alınma sana solemedı

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] ben konuyu kıtledım ama ole algılama lutfen ustune alınma sana solemedı

Bana soylemedigini gordum.
Bana yada baskasina ne fark eder? Farz et sana dedi, ayip degilmi.
Ohh ne ala memleket desinker desinler neden ustune aliniyorsun.
Bir tek kendi adima alinmadim herkesin adina alindim. Valla billa en cok mavikalemin alintilari oldu demekki bu laf onu alinti yapanlara gitti. Onlara gitse bile ayip..
Ozaman acmayin konu filan kardesim.

bu şarkıyıda çok severim :)
[MENTION=157835]Morpheuses[/MENTION] tekrar mutlu yıllar :) geç de olsa :D :D bu şarkı sana gelsin xD

Son düzenleme:

Bana soylemedigini gordum.
Bana yada baskasina ne fark eder? Farz et sana dedi, ayip degilmi.
Ohh ne ala memleket desinker desinler neden ustune aliniyorsun.
Bir tek kendi adima alinmadim herkesin adina alindim. Valla billa en cok mavikalemin alintilari oldu demekki bu laf onu alinti yapanlara gitti. Onlara gitse bile ayip..
Ozaman acmayin konu filan kardesim.

Takma kafana canim bukadar ince fikirli olma dunyanin kahri cekilmez. .. Asi Ruh bu normaldir :)))

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] canım takma böyle şeyleri , sen alıngan bir bayansın..

ohoo herşeyi kafamıza takarsak :R

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]
kendimide dahil ettiğim bir konuşma için bu kadar yadırganacak birşey olmamalı.

Toplu mesaj süsü altinda bayram mesaji atan eski sevgiliyi ne yapmak lazim acaba..Görmez olaydim o toplu mesaji! Tez kellesi vurula!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri