---> İçinizde Birşey kalmasın.. Haydi ateistler bayram namazına öyle beleş tatil yoğğ
Skaikru Kayıtlı Üye 14 Eki 2013 #2,421 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Haydi ateistler bayram namazına öyle beleş tatil yoğğ
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 14 Eki 2013 #2,422 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. ayyyy minhooosiiiii sen ne tatlı birşeysin baktıkçaaa içiiimmm açılıyor oohh miss
---> İçinizde Birşey kalmasın.. ayyyy minhooosiiiii sen ne tatlı birşeysin baktıkçaaa içiiimmm açılıyor oohh miss
Lilith Daughter of the Void Admin 14 Eki 2013 #2,423 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. dale dale don dale safdmgdfkmng dale..
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 14 Eki 2013 #2,424 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Eşek Ne Anlar Hoş Laftan .. Niyseee :M
AliceWonder Banned 14 Eki 2013 #2,426 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. sinir ediyorsun beniiiiiiiiiiiii.
Lilith Daughter of the Void Admin 14 Eki 2013 #2,427 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Her gören sorar, nasıl dayandın? Onlar ateşe attılar, ben sabırla yandım.
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Her gören sorar, nasıl dayandın? Onlar ateşe attılar, ben sabırla yandım.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 14 Eki 2013 #2,429 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Örtmenim Tualte Gidebilir Miyim ? :M
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 14 Eki 2013 #2,431 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. napardmm bılmem
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 14 Eki 2013 #2,432 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Öğrencilerin Sesleri Kulaklarımda .. Minik Minik Elleri Nasıl Tutuveriyor Kalemleri .. Nasıl da bilgiye açlar .. Taptaze beyinleri .. Masumca Safça Bakışları .. Henüz Hayatın Gerçek Yüzünü Görmemiş Yürecikleri .. Çocukluk Masumiyeti Öyle Belli ki Yüzlerinde ki O Ufak Bir Tebessümde .. İzin Alışları Bile Ufacık Bir Farenin Kendinden Daha Küçük Bir Delikten İçeri Girmesi Gibi Birşey ..
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Öğrencilerin Sesleri Kulaklarımda .. Minik Minik Elleri Nasıl Tutuveriyor Kalemleri .. Nasıl da bilgiye açlar .. Taptaze beyinleri .. Masumca Safça Bakışları .. Henüz Hayatın Gerçek Yüzünü Görmemiş Yürecikleri .. Çocukluk Masumiyeti Öyle Belli ki Yüzlerinde ki O Ufak Bir Tebessümde .. İzin Alışları Bile Ufacık Bir Farenin Kendinden Daha Küçük Bir Delikten İçeri Girmesi Gibi Birşey ..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 14 Eki 2013 #2,433 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. babam pcyı kapatın dedı hahaha
yesil83 Bayan Üye 14 Eki 2013 #2,435 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Uf yatsam iyi olacak. Tatli bal seker ruyalar herkese .
Gözde' Bayan Üye 15 Eki 2013 #2,436 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Vashti Bunyan - Train Song Der giderim
Skaikru Kayıtlı Üye 15 Eki 2013 #2,437 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Bayramınız kutlu olsun şakirtler
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 15 Eki 2013 #2,438 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. bayram sabahııı :s hastalık ve ben :s
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 15 Eki 2013 #2,439 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Ben Hiç Bir Şey Yazamicam Herhalde Forumda .. Herkes Üzerine Alınacaksa..
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Ben Hiç Bir Şey Yazamicam Herhalde Forumda .. Herkes Üzerine Alınacaksa..
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 15 Eki 2013 #2,440 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Öğrencilerimin Arayıp Bayramımı Kutlaması ne Büyük bir Sevinç :R