---> İçinizde Birşey kalmasın.. Okula gitmek neden zorunlu ki arkadaş ya
Silencio Kayıtlı Üye 30 Eyl 2013 #2,101 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Okula gitmek neden zorunlu ki arkadaş ya
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 1 Eki 2013 #2,102 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. uykudan dınlenmıs olarak degılde savastan cıkmıs gıbı yorgun kalkıyorum :s
---> İçinizde Birşey kalmasın.. uykudan dınlenmıs olarak degılde savastan cıkmıs gıbı yorgun kalkıyorum :s
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 1 Eki 2013 #2,103 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. o kadar bekledım hakkımı aldım artıkkk sen ne dusunursen dusun yürüüüüüüüüüüüüüü
---> İçinizde Birşey kalmasın.. o kadar bekledım hakkımı aldım artıkkk sen ne dusunursen dusun yürüüüüüüüüüüüüüü
H HaDeS Kayıtlı Üye 1 Eki 2013 #2,104 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. İlgilendiğin kadar önemsenir ve sevilirsin.
M Moreas Bayan Üye 1 Eki 2013 #2,105 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Tahmininden daha çok seviyorum seni. Tarifi olmayacak şekilde.
yesil83 Bayan Üye 1 Eki 2013 #2,106 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Ufacik anlasmamazlik oldu yarina gecer. Birsey olmaz... olur nisanlilikta boyle seyler. Kafana takma yesiill bise olmazzz
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Ufacik anlasmamazlik oldu yarina gecer. Birsey olmaz... olur nisanlilikta boyle seyler. Kafana takma yesiill bise olmazzz
H HaDeS Kayıtlı Üye 1 Eki 2013 #2,107 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Kalp kör olduktan sonra, gözlerin görmesinde hiçbir fayda yoktur.
AliceWonder Banned 1 Eki 2013 #2,108 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. yalan söylesem alkislanacagim resmen..ne kadar dürüstüm okadar cok kaybediyorum ..
---> İçinizde Birşey kalmasın.. yalan söylesem alkislanacagim resmen..ne kadar dürüstüm okadar cok kaybediyorum ..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 2 Eki 2013 #2,109 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. uyanmaya calısması ne kadar zor :s ayıkaaaaaaaaaaaaaamıom
parasite Kayıtlı Üye 2 Eki 2013 #2,110 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. bütün arkadaşlarımı aramışlar ama beni aramadılar hala , oysa ki ben dedim hepsine internetten başvurun diye ... :uzgunkiz: :e4b2687e8328083f437
---> İçinizde Birşey kalmasın.. bütün arkadaşlarımı aramışlar ama beni aramadılar hala , oysa ki ben dedim hepsine internetten başvurun diye ... :uzgunkiz: :e4b2687e8328083f437
yesil83 Bayan Üye 2 Eki 2013 #2,111 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Yaaaa....... Is istiyorum ben... is istiyorum. Calismam lazim....
M Moreas Bayan Üye 2 Eki 2013 #2,112 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Yeminle kimi sevdiysem gidiyor lan. Nasıl bi sanşsızım ben.
Silencio Kayıtlı Üye 2 Eki 2013 #2,113 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Kendi sonlarını kendileri hazırlıyorlar! Yöneticiler de vazgeçilmez olmamalı...
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Kendi sonlarını kendileri hazırlıyorlar! Yöneticiler de vazgeçilmez olmamalı...
sStars Banned 2 Eki 2013 #2,114 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Yılın ilk ugglarını gördüm çok mutluyum
Lilith Daughter of the Void Admin 2 Eki 2013 #2,115 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Karnım öyle ağrıyor ki...
sStars Banned 2 Eki 2013 #2,116 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Eskiden her yöne sms yoktu turkcelli bir erkek avealı bir kıza aşık olamazdı eskiler bilir
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Eskiden her yöne sms yoktu turkcelli bir erkek avealı bir kıza aşık olamazdı eskiler bilir
AliceWonder Banned 2 Eki 2013 #2,118 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. bu bisikleti nasil koltugunu indirecegim bir bilsem de sporuma baslasam
---> İçinizde Birşey kalmasın.. bu bisikleti nasil koltugunu indirecegim bir bilsem de sporuma baslasam
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 2 Eki 2013 #2,119 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. AC ve yorgunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
AliceWonder Banned 2 Eki 2013 #2,120 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. uzun boylu uzun bacaklilar icinmis bisiklet üstüne oturup pedallara yetisemiyorum kendimi görünce de ayna da gülmeye basladim
---> İçinizde Birşey kalmasın.. uzun boylu uzun bacaklilar icinmis bisiklet üstüne oturup pedallara yetisemiyorum kendimi görünce de ayna da gülmeye basladim