---> İçinizde Birşey kalmasın.. Tahammulsuzum herkese ve her seye..
Araf Bayan Üye 27 Eyl 2013 #2,061 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Tahammulsuzum herkese ve her seye..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 27 Eyl 2013 #2,063 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. off bu adam neden yazdıgıma cevap vermedı yaa
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 27 Eyl 2013 #2,065 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. ramen yemıste begenmemıs hıhhhh hasbaaams
yesil83 Bayan Üye 27 Eyl 2013 #2,067 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Bana kim (ler) rep verdi acaba... merak ediyorum
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 27 Eyl 2013 #2,068 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. kafa bı dunyaa karnımda ac :s
AliceWonder Banned 27 Eyl 2013 #2,069 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. onca ödevim olsa da okey oynamak istiyorum
veintiseis Kayıtlı Üye 28 Eyl 2013 #2,070 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Gözünü sevdiğimin izmiri, sana gelmemem için elinden ne geliyorsa yapıyorlar :S
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Gözünü sevdiğimin izmiri, sana gelmemem için elinden ne geliyorsa yapıyorlar :S
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 28 Eyl 2013 #2,071 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. teyze kızı : bebegın bebegın ben : o benım bebegım degıl Teyze kızı : bebegggınn ben : o benım degıllll megersem bahsettıgı oyuncagın bebege aıt olduguymus
---> İçinizde Birşey kalmasın.. teyze kızı : bebegın bebegın ben : o benım bebegım degıl Teyze kızı : bebegggınn ben : o benım degıllll megersem bahsettıgı oyuncagın bebege aıt olduguymus
parasite Kayıtlı Üye 28 Eyl 2013 #2,072 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. uykum var uyuyamıyorum arkadaş bu nasıl bir şeydir . bi ninni söyleyen olsa da uyusam biraz ... xD
---> İçinizde Birşey kalmasın.. uykum var uyuyamıyorum arkadaş bu nasıl bir şeydir . bi ninni söyleyen olsa da uyusam biraz ... xD
M Moreas Bayan Üye 28 Eyl 2013 #2,074 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Unutacaksan Galatasaray maçı olduğunda unut beni. Ona lafım yok xD
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 28 Eyl 2013 #2,075 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 28 Eyl 2013 #2,077 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. kardesım senı sevıom ama canımı acıtıon
AliceWonder Banned 28 Eyl 2013 #2,078 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. teoman vakti : ) ah keske geri dönsen müzige cok özledik cok
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 29 Eyl 2013 #2,079 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. uykumu alamırum arkadas :S
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 29 Eyl 2013 #2,080 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. herkes bı yere gıttı evde annemle basbasakaldım tum fırcayı ben yıyorum :s
---> İçinizde Birşey kalmasın.. herkes bı yere gıttı evde annemle basbasakaldım tum fırcayı ben yıyorum :s