İçinizde birşey kaLmasın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde birşey kaLmasın)

Hayat mı dandik yoksa ben mi dandiğim anlamadım. Önüme gelen herkese sesimi yükseltirim ne müdür tanırım ne patron ne amca ne dayı. Annem, babam, ablam ve yaşlı insanlar dısında birde sevdıgım kıza sesımı yukseltemıyorum. Belki de herşey bu yüzden bu kadar kötü oluyor. Fazla mı yüz veriyorum yoksa değer vermeye deymeyecek insanlara çok mu değer veriyorum bilemedim. Yaşım daha 19 ama bir çok hadise atlattım. Sanırım Allah C.C Tarafından sık sık sınanıyorum ama yoruldum bıktım bu hayattan bi yanım yaşamak istiyor, bi yanım kaç kurtul bu lanet yaşamaya bile deymeyecek hayattan diyor. İki lafın arasında kaldım. Daha küçük yaşımda bu düşünceler dolaşıyor aklımda.

Ölüm hiç bir seyi cözümlemez. Daha neler atlatacağım bu hayatta güclü olmam gerek ayaklarımın üzerinde duracağım ne bir ayrılık üzecek beni ne de dertler elimden geleni yapacağım.

Sanırım herşey düzelecek bu sefer.. 3. bir olayı daha kaldırabileceğimi sanmıyorum :/

Babana bile kefil olma derler ya.Doğruymuş

Son düzenleme:

Haydi Biraz Daha Gayret Kerem Tunçeri.. En Sonunda Atacaksın O Üçlüğü. :) :pp

o nasil oluyor? babanla bile keyif olma diye.. ilk defa duyuyorum ama na anlama geldigini anlamadimda...

Açığımı yakalamayın sakın :160:

Kefil işte anla

inan oyle bir niyetim yoktu... gercektende anlamadigim icin sormustum... o senin acigini yakalamak degil, benim anlayissizligim. yani bende bazen jeton 4 koseyi birak 6 koseli oluyor dusmuyor...

ben insanlarin acigini arayacak bir karakter degilim, beni tanimis olsan oyle birseyi aklina bile getirmezdin ama nerden bileceksin ki? tanimiyorsun sonucta...

kusuruma bakma lutfen, gercektende oyle bir niyetim yoktu. Dedigim gibi bende bazen anlama ozurlulugu tutuyor...

inan oyle bir niyetim yoktu... gercektende anlamadigim icin sormustum... o senin acigini yakalamak degil, benim anlayissizligim. yani bende bazen jeton 4 koseyi birak 6 koseli oluyor dusmuyor...

ben insanlarin acigini arayacak bir karakter degilim, beni tanimis olsan oyle birseyi aklina bile getirmezdin ama nerden bileceksin ki? tanimiyorsun sonucta...

kusuruma bakma lutfen, gercektende oyle bir niyetim yoktu. Dedigim gibi bende bazen anlama ozurlulugu tutuyor...

Estf.
Bu kadar tepki vereceğinizi tahmin edemedim.Espiri anlamında söyledim tabiki :)
Kusura bakmayın.Niyetinizin olmadığını biliyorum tabiki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri