İçinizde birşey kaLmasın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde birşey kaLmasın)

Estf.
Bu kadar tepki vereceğinizi tahmin edemedim.Espiri anlamında söyledim tabiki :)
Kusura bakmayın.Niyetinizin olmadığını biliyorum tabiki.

hernekadar bazen istemeden insanlari kirsamda, insanlari kirmaktan korktugum icin olsa gerek tepkim.

anlayisiniz icin tsk ederim :)
anlastik ozaman kardesim.

icim rahat konu okumaya devam edebilirim :)

hernekadar bazen istemeden insanlari kirsamda, insanlari kirmaktan korktugum icin olsa gerek tepkim.

anlayisiniz icin tsk ederim :)
anlastik ozaman kardesim.

icim rahat konu okumaya devam edebilirim :)

Rica Ederim.
Konu okumaya devam edebilirsiniz :)

Unuttum diyorum, her şey birer tatlı anı artık diyorum ama biliyorum, kendimi kandırıyorum. Hatta sadece çevremdekileri... Seni çok özlüyorum Can.

Senin gibi gözleri deniz mavisi...

Bugün bir şey oldu, bir an boşluğuma geldi ve içimden dedim ki 'Bunu en yakın zamanda Kadir'e anlatmalıyım.' Sonra kendime geldim, 26 temmuzda aldığım haberi hatırladım yeniden, çok zor geçen ve geçmekte olan günleri... Yokluğunu ne kadar unutmaya çalışsam da, kendimi kandırmak istesem de olmuyor Can. Tek dileğim, ahirette sana komşu olabilmek. Seni çok özledim.

Hayat büyük bir sınav peki ya sence? Bence ölmek kolay olan gel bi benle.
Sanki boş bir odadayım sesim yankı yapar, hayat seni bitiricem ama Cehennem'de yakar,
Normal bir insan hayatı nasıl yaşar? Normallikten o kadar uzaklaştım ki bu nasıl yaşam?

ohh be dun ozur diledim rahatladim...
ablacim kusura bakma dun sana hem haksizlik yapip hemde ozur dilememek icin uste cikmaya calistigim icin...
herkese ozur dilemenin erdem oldugunu diyipte kendim dilememek icin kacmak vicdanima dokundu ve ozur diledim kurtuldum ve cok rahatladim...
:) simdi kus gibiyim.

cok kötüyüm hayatımın en kötü günlerinden biri olsa gerek ne yapacağım

Canım çok yanıyo ne var sende bir kere gözlerimin içine baksan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri