---> İçinizde birşey kaLmasın) Bazı insanlar yanlış şehirde yaşıyor
Vivaldi Kayıtlı Üye 9 Şub 2012 #1,861 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Bazı insanlar yanlış şehirde yaşıyor
İskelet1 Bayan Üye 9 Şub 2012 #1,863 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Bana öyle yaklaşma ; ikimize karsı bu dünya.
Lilith Daughter of the Void Admin 9 Şub 2012 #1,864 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Adımlarını artık sadece sen duyabiliyorsan Yavaş yavaş koparmışlarsa seni hayattan Aslında yalnızsın bu hayatta..
---> İçinizde birşey kaLmasın) Adımlarını artık sadece sen duyabiliyorsan Yavaş yavaş koparmışlarsa seni hayattan Aslında yalnızsın bu hayatta..
D 'DiLek Bayan Üye 9 Şub 2012 #1,868 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Son günlere bakiyorumda, ben gercekten sacmalamisim..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 9 Şub 2012 #1,869 ---> İçinizde birşey kaLmasın) kendımı ugursuz gıbı hıssedıorum ya :s soleye soleye ugursuz yapacak benı
---> İçinizde birşey kaLmasın) kendımı ugursuz gıbı hıssedıorum ya :s soleye soleye ugursuz yapacak benı
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 9 Şub 2012 #1,870 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Pembe rengini sevmiyorum arkadaş :R
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 10 Şub 2012 #1,875 ---> İçinizde birşey kaLmasın) bugün sakin ve sessiz geçsin hala açılamadım
REiSS Kayıtlı Üye 10 Şub 2012 #1,876 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Beni Pavyona Alıştıran Senin Zalım Enişten xD
İskelet1 Bayan Üye 10 Şub 2012 #1,877 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Öyle zengin bir eş istiyorum ki cebinde beş parası bile olmasın. Yüreğinde ALLAH korkusu çeyizin de de sadece KURANI KERİM olsun.
---> İçinizde birşey kaLmasın) Öyle zengin bir eş istiyorum ki cebinde beş parası bile olmasın. Yüreğinde ALLAH korkusu çeyizin de de sadece KURANI KERİM olsun.
Vivaldi Kayıtlı Üye 10 Şub 2012 #1,879 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Oluruna bırak her neyse geçer. Gün doğsun hele bir üzülmeyemi değer
ohlin Bayan Üye 10 Şub 2012 #1,880 ---> İçinizde birşey kaLmasın) arkandan hep konuşuyorum adam kavgadan düştü diyorum birdaha gelemeyecek diyorum inancını yitirdi o artık yok diyorum hep kötülüyorum seni!
---> İçinizde birşey kaLmasın) arkandan hep konuşuyorum adam kavgadan düştü diyorum birdaha gelemeyecek diyorum inancını yitirdi o artık yok diyorum hep kötülüyorum seni!