---> İçinizde birşey kaLmasın) Uyuyamıyorum :mad:
Deniz kızı Bayan Üye 8 Şub 2012 #1,824 ---> İçinizde birşey kaLmasın) gülmek mi lazim, aglamak mi, anlamadim xD
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 8 Şub 2012 #1,826 ---> İçinizde birşey kaLmasın) füff Emineee
REiSS Kayıtlı Üye 8 Şub 2012 #1,828 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Ah Marcelino García Toral Sen Nasıl Kovulursun Nasıl ? xD Del Nido Birgün Bu Yaptığına Pişman Olacaksın Haberin Olsun p Sanki Şimdi Michel Gonzales Denilen Adam Uçuracak mı Takımı ? xD
---> İçinizde birşey kaLmasın) Ah Marcelino García Toral Sen Nasıl Kovulursun Nasıl ? xD Del Nido Birgün Bu Yaptığına Pişman Olacaksın Haberin Olsun p Sanki Şimdi Michel Gonzales Denilen Adam Uçuracak mı Takımı ? xD
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 8 Şub 2012 #1,830 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Kabul Etmedi Acaba Neden . :R
Vivaldi Kayıtlı Üye 8 Şub 2012 #1,831 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Sevgimizin şahidi Allah olduktan sonra, papatya sevmiyorum dese ne çıkar ..
---> İçinizde birşey kaLmasın) Sevgimizin şahidi Allah olduktan sonra, papatya sevmiyorum dese ne çıkar ..
Amor Bayan Üye 8 Şub 2012 #1,832 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Şıpsevdi kızları sevmiyorum. İnsan bu kadar çabuk aşık olur mu yahu? p
---> İçinizde birşey kaLmasın) Şıpsevdi kızları sevmiyorum. İnsan bu kadar çabuk aşık olur mu yahu? p
İskelet1 Bayan Üye 8 Şub 2012 #1,833 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Aslında hepiniz bi diger erkegin kopyası gibisiniz. İlğinç.
Vivaldi Kayıtlı Üye 8 Şub 2012 #1,834 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Bitmesini istemediğim bir kitap gibisin
İskelet1 Bayan Üye 8 Şub 2012 #1,835 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Kenan Bey bugn bana karsı ilğiliydi.
M Mastor Kayıtlı Üye 8 Şub 2012 #1,836 ---> İçinizde birşey kaLmasın) "Şahane hatalar" herkes okumalı bu kitabı.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 8 Şub 2012 #1,837 ---> İçinizde birşey kaLmasın) flüt bile çalamıyorum :s
ParadokS Kayıtlı Üye 8 Şub 2012 #1,838 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Şu tavrınla çoktan bitirdin bendeki herşeyi.