İçinizde birşey kaLmasın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde birşey kaLmasın)

" Çok sıkıldıysan hayattan, bir mezarlığa git. Ölüler iyi bilir ; yaşamak güzeldir "

Üstad'ın güzel sözlerinden :)

Hayattan Sıkılanlara , Kıssadan Hisselerle :)

Ben daha paketine konulmamış , ben daha toplanılmamış , ben dalında bir ayçiçeğiyim . Ben güneşi seven , gözleri aydınlatan bir bitkiyim . Biraz tuzluyum belki ama yine sıkıntıların en büyük dinleyicisiyim .

Başım önümde bu aralar..şuçlu oldugumdanmı hayır görülmeye deger birşey kalmadığından...

Yağmur yağar ıslanırsın vay aman
Güneş doğar kaybolursun vay aman
Ay ışığı der durursun vay aman
Yakamozsun sen

Seneler önce bu şarkıyı bir arkadaşım önermişti . Çok güzel bu şarkı seni anlatıyor gibisinden bir cümle de kurmuştu üstüne . Ve ardından arkasına bakmadan kaybolmuştu hayatımdan . Bir anda aklıma geliverdi .
- Hüzünlendim - /

Belki de önceleri , bir gelip bir gidendim ben . Bazen süzemiyor insan kendini ..

Yine sabah oldu ve ben yine uyumadım . Her nedense kendimi neşeli , mutlu ve dinç hissediyorum . Final'in Finalini yapmak için bileniyorum . Biraz uzaklaşmakta iyi gelecektir. Beynimize oksijen gitmesi için , beynimizi delmemize gerek yok . Sadece yeşilliğe doğru yelken açmak yeterli ..

Şehr-i Sefa'ya doğru ..

• Sağ şeritten gelipte sola dönüş yapanlardan ,
  • 3 şeritli yolda 10 şerit oluşturanlardan ,
  • Adabıyla gitmeyip kaza yapanlardan ,
  • En ufak bir değmede , arabalarını durdurup trafiği kitleyip , Polis bekleyenlerden ,
  • Ulaşım araçlarında ; insanın gözünün içine " Seni Öldürücem " gibi bakanlardan ,
  • Başkalarının mutsuzluğuyla , mutlu olanlardan ,
  • İyi niyetleri çıkar uğruna su istimal edenlerden ,
  • 20 Milyonluk şehirde kendini vazgeçilmez sanıp burnunu büyütüp , egosunu arşa çıkaranlardan ,
NEFRET EDİYORUM .

Selamun aleyküm sensiz geçicek yarınlara.
Bi Sen eksik kaldın tüm melekler yanımda bak.
Özledigim kokunu hangi adi içine çekiyo,
Sorun bu değil zaten senin kokun benim kanımda var.

Unutmaya yüz tutmuşken seni , ne diye karşıma çıkarsın be kadın ? Söylenememiş onca söz varken , bu susmalarının nedeni merak etmiyorum . Onca zaman geçmiş aradan ...

Herşey karşılıklıydı dimi ? Pardon unutmuşum ben onu . Aranmayınca aranmıyordu ...

- YAZIK -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri