İçinizde birşey kaLmasın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde birşey kaLmasın)

Sana 16 harften oluşan bir sözüm var ; Ne yazık ki "Seni Çok Seviyorum" değil , "Hoşçakal Sevdiğim"..

Kimselerin olmadığı saatleri seviyorum.. Daha az ama öz insan olan. Daha az konuşup daha çok dinleyen, gecenin ilerleyen, sabahın ilk saatlerini.Kimse yoksa Allahımla konusuyorum "O" beni dinler diyorum.. En doğru yolu "O" gösterir. Sadece "O"na güveniyorum gerisi boş.

Geçmişimde öl yada geleceğimde diril.

İyice içime kapanık bir adam oldum . Ağzımdan tek bir söz bile çıkmıyor . Yazmak istiyorum onu da yapamıyorum . Konuşayım diyorum , o da olmuyor . Ağla be Yeditepe diyorum . Yeditepe soğuk , Yeditepe rüzgarlı ama yağmur yağamıyor . Yeditepe kapalı ... Yeditepe ha devrildi ha devrilecek .. İnançları var sadece . Sonuç ? Sonucun sanırım bir önemi yok . Önemli olan savaşmak .. O halde devrilmek yok , savaşmaya devam ...

tumblr_liq66wZVAd1qbf8ajo1_500.png

Ne demiş Özdemir Asaf ;

Bazen Dayanmaktır Sevmek; Hayat Nereden Vurursa Vursun Ayakta Durabilmek… Bazen Yaşamaktır Sevmek; Soluksuz Ciğer Gibi Sevgisiz Kalbin Duracağını Bilmek… Bazen Ağırdır Sevmek; Sevdiğine Layık Olabilmek… Ve Bazen Hayattır Sevmek; Birini Çok Uzaktayken Bile, Yüreğinde Taşıyabilmek…

Zoraki olarak , sırf karşımdakinin yüzü gülsün diye gereksiz iltifatlar içerisine girmedim . Menfaatlerim uğruna insanlara yakınlaşmadım . Lakin , görünen o ki ; Bu davranışlarımı insanlar hafife almışlar . Beni " ***** " konumunda canlandırmışlar . Esmeye başlasam mı diye düşünüyorum ..

Bir kere de sizlere verilen değerin kıymetini bilinde , İnsanlığınızın değeri artsın . Aynı durumları göre göre artık alıştım . Garipsemiyorum ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri