İçinizde birşey kaLmasın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde birşey kaLmasın)

Sıkma Canını Sen Asırlık Çınar,
Merak Etme, Tarih Bunu da Yazar...

Bu gece pek bir durgunum . İçimden hiç bir şey geçmiyor . Sessizleştim . Sadece yüzümde bir tatlı tebessüm . Endişeli bakışlarımı yayıyorum etrafa . Demliğin sesinde , bir kaç satır karalıyorum öylesine .. Korkuyorum bu hallerimden . Çünkü ne zaman " Suskunluğa " gömülsem , ardından " Fırtınalar " alevleniyor . Ne duygu kalıyor , ne de düşünce . Bir bakıyorsun hepsi ateş içinde . Hele bir de ateşe yaklaşırsan körükle .. İşte o zaman sende katılırsın Cehennem alemine .. Böyle de dörtlükler yazmaya başladım . Sanki birisi içime " Mikser " sokmuşta , çırpıyor beni . Duygularımı karıştırıyor midemdekilerle ..

" Yeditepe Saçmalıkları " ndan Şehrin görünmeyen yüzlerine saygı ile ..

Eğer SürekLi BiriLeri Tarafından ELeştiriLiyorsan , BunLar Apaçık Net Görünen ŞeyLer İse Sen İşini İyi Yapıyorsun Demektir ..

Hiç konuşmamak en güzelidir bazen nedensiz üzüntülerin de bir tadı vardır mutlaka . Oturup dirseğini masaya koyup düşünmemek sadece o anın keyfini çıkarmakta güzeldir . Bazen de müzikler yıpratır seni Aklına girenlerin sesli versiyonudur .

Smdi balkondan atlasam ölürmüyüm acaba sürünmekte var.

Balkonla falan hiç uğraşma Adelia. Sakat kalmak falanda var. Mazallah Omuriliğin darbe alırsa Felç bile kalabilirsin ki bu seferde yatalak hasta olursun . Onun yerine Tramway'ın üzerine çıkarak Yüksek Gerilim'de yanabilirsin . Önce uyku ilacı içip ardından Fare Zehiri içebilirsin .

Allah'ın verdiği canı , Allah alır . Ne kastın var senin kendi canına ? Cefayı çektirende Rab , Sefayı sürdürende . Bir sınavsa hayat , balkondan atlamak çözüm olmayacaktır ..

Balkonla falan hiç uğraşma Adelia. Sakat kalmak falanda var. Mazallah Omuriliğin darbe alırsa Felç bile kalabilirsin ki bu seferde yatalak hasta olursun . Onun yerine Tramway'ın üzerine çıkarak Yüksek Gerilim'de yanabilirsin . Önce uyku ilacı içip ardından Fare Zehiri içebilirsin .

Allah'ın verdiği canı , Allah alır . Ne kastın var senin kendi canına ? Cefayı çektirende Rab , Sefayı sürdürende . Bir sınavsa hayat , balkondan atlamak çözüm olmayacaktır ..

Sagoll..

Gülücük koysaydım gayet sevimli olurdum ama dmi..nette iletisim bu kadar.Sade bi cvptı yanlıs anlama..:)

Önyargılar ve Atarlar havada uçuşuyor . Ben seni " Kendi Haline " bırakmalıyım ki , pişman olacağın davranışlar içerisine girmeyesin :) . Kendini dinlemelisin bu gece ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri