---> İçinizde birşey kaLmasın) Bir yerden baslamk lazım..silmeye.
A Adelia Bayan Üye 11 Ocak 2012 #1,221 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Bir yerden baslamk lazım..silmeye.
eslem61 Bayan Üye 11 Ocak 2012 #1,222 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Konuşmak istemiyo sanırım oyüzden gelmiyoo
Gözde' Bayan Üye 11 Ocak 2012 #1,223 ---> İçinizde birşey kaLmasın) tuvalete bile yalnız gidemem bi süre
Director23 Banned 11 Ocak 2012 #1,224 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Klavyeden çok mausu kullanıyorsanız yalnızsınız demektir..
bluee Kayıtlı Üye 12 Ocak 2012 #1,227 ---> İçinizde birşey kaLmasın) onun yüzünden kendi kendime moralimi bozuyorum gereksiz
Amor Bayan Üye 12 Ocak 2012 #1,229 ---> İçinizde birşey kaLmasın) İnsanın kafası aşktan meşkten başka bir şeye basmaz mı ya!! Biraz farklı şeyler görmek istiyorum.
---> İçinizde birşey kaLmasın) İnsanın kafası aşktan meşkten başka bir şeye basmaz mı ya!! Biraz farklı şeyler görmek istiyorum.
Sibel1 Bayan Üye 13 Ocak 2012 #1,233 ---> İçinizde birşey kaLmasın) wall~é' Alıntı: [ı]onsuz yapamıyorumm[/ı] Genişletmek için tıkla ... + 1907
---> İçinizde birşey kaLmasın) wall~é' Alıntı: [ı]onsuz yapamıyorumm[/ı] Genişletmek için tıkla ... + 1907
Reflex Kayıtlı Üye 13 Ocak 2012 #1,234 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Hayat her zaman pamuk ipliğine bağlı durmuyor ki !...
Gözde' Bayan Üye 13 Ocak 2012 #1,235 ---> İçinizde birşey kaLmasın) ne zaman biticek bilmiyorum , fazla gelmeye başladı artık ama hala gülümsemeye devam...
---> İçinizde birşey kaLmasın) ne zaman biticek bilmiyorum , fazla gelmeye başladı artık ama hala gülümsemeye devam...
Reflex Kayıtlı Üye 13 Ocak 2012 #1,237 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Neden herkes tarafından alaya alınıyoruz. Neden taklit ediliyoruz.? YOKSA: -Takdir Ediliyorsanız Değil , Taklit Ediliyorsanız Başarmışsınız Demektir..(Forumdaki yazı gibi)
---> İçinizde birşey kaLmasın) Neden herkes tarafından alaya alınıyoruz. Neden taklit ediliyoruz.? YOKSA: -Takdir Ediliyorsanız Değil , Taklit Ediliyorsanız Başarmışsınız Demektir..(Forumdaki yazı gibi)
Mangetsu Kayıtlı Üye 15 Ocak 2012 #1,240 ---> İçinizde birşey kaLmasın) İçimdeki kanserli duyguları, dışa dökemiyorum.