---> İçinizde birşey kaLmasın) nefret edıyorum senden düzceee :@
Denizedogru Bayan Üye 23 Kas 2011 #882 ---> İçinizde birşey kaLmasın) çok sevmekten hem kaçtım,sonunda da haklı çıktım .
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 23 Kas 2011 #883 ---> İçinizde birşey kaLmasın) len o kadar seyden sonra ben sana umıt vermedım ne demek
Denizedogru Bayan Üye 24 Kas 2011 #885 ---> İçinizde birşey kaLmasın) ölüyoruuuuumm,ağzımdaki bantlardaaan kurtulmak istiyorum artııık :/
Mangetsu Kayıtlı Üye 24 Kas 2011 #887 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Maskemin ardında sakladığım tek şey, zavallı kişiliğim ..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 24 Kas 2011 #888 ---> İçinizde birşey kaLmasın) nasıl arkadaş bunlar yaw ekildim
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 24 Kas 2011 #889 ---> İçinizde birşey kaLmasın) kahrolsun faşizm!
[T.T]win32 Kayıtlı Üye 24 Kas 2011 #892 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Onu cookkk sevdıgımııı bılıorrrrrrrrr inşşş (= baş harfi B.
REiSS Kayıtlı Üye 24 Kas 2011 #893 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Sayın Villas-Boas, Ülkenize Dönme Vakti.. Jose Mou Olmak Kolay Değil xD
---> İçinizde birşey kaLmasın) Sayın Villas-Boas, Ülkenize Dönme Vakti.. Jose Mou Olmak Kolay Değil xD
buğlem Bayan Üye 25 Kas 2011 #896 ---> İçinizde birşey kaLmasın) nası bi insan olduğunu hala çözemedim..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 25 Kas 2011 #897 ---> İçinizde birşey kaLmasın) şu müşterilere yok para mara demek istiyorum
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 26 Kas 2011 #898 ---> İçinizde birşey kaLmasın) bana facebook acma dıyen ınsanlar sımdı kendılerı yapıyorlar..sözdünde durmayanlardan nefret edıyorum
---> İçinizde birşey kaLmasın) bana facebook acma dıyen ınsanlar sımdı kendılerı yapıyorlar..sözdünde durmayanlardan nefret edıyorum
'Gülümse :D Prenses 26 Kas 2011 #900 ---> İçinizde birşey kaLmasın) [T.T]win32' Alıntı: Onu cookkk sevdıgımııı bılıorrrrrrrrr inşşş (= baş harfi B. Genişletmek için tıkla ... oda biliyorrrrrrr bence
---> İçinizde birşey kaLmasın) [T.T]win32' Alıntı: Onu cookkk sevdıgımııı bılıorrrrrrrrr inşşş (= baş harfi B. Genişletmek için tıkla ... oda biliyorrrrrrr bence