---> İçinizde birşey kaLmasın) puffff :91:
waLL~é Bayan Üye 11 Kas 2011 #802 ---> İçinizde birşey kaLmasın) bu çocugu özlemişim xD sanırım 2, 3 saat konusuruz :R ne var ne yok anlatmam gerek tabı onunda bana masal anlatması gerekk candır sedat :I
---> İçinizde birşey kaLmasın) bu çocugu özlemişim xD sanırım 2, 3 saat konusuruz :R ne var ne yok anlatmam gerek tabı onunda bana masal anlatması gerekk candır sedat :I
parpali Banned 11 Kas 2011 #803 ---> İçinizde birşey kaLmasın) sıkıldım dediğinde benden olduğunu anlamamıştım
'hayaL Bayan Üye 11 Kas 2011 #804 ---> İçinizde birşey kaLmasın) al birini vur ötekine)) ikisi birlikte gecelere akacaklarmış pehh ))
[T.T]win32 Kayıtlı Üye 11 Kas 2011 #805 ---> İçinizde birşey kaLmasın) şu Arkamdan konuşanlarıda anlıyamıyorum çekemıolarmı ne Yüzüme konuşamadıklarına göre
---> İçinizde birşey kaLmasın) şu Arkamdan konuşanlarıda anlıyamıyorum çekemıolarmı ne Yüzüme konuşamadıklarına göre
Sibel1 Bayan Üye 13 Kas 2011 #809 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Cinayet sebebi olabilir bir sigara izmariti, O'nun dudaklarına değip, bir başkasının ayakkabı tabanıyla ezilmişse eğer.
---> İçinizde birşey kaLmasın) Cinayet sebebi olabilir bir sigara izmariti, O'nun dudaklarına değip, bir başkasının ayakkabı tabanıyla ezilmişse eğer.
[T.T]win32 Kayıtlı Üye 13 Kas 2011 #813 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Uyandıgımdaaaa sesiniii duydumm
Amor Bayan Üye 14 Kas 2011 #815 ---> İçinizde birşey kaLmasın) taktıgımı sanıyorsun ama umrumda değil ki.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 15 Kas 2011 #816 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorm moralim bozuk :S kararsız kaldım..
---> İçinizde birşey kaLmasın) Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorm moralim bozuk :S kararsız kaldım..
Amor Bayan Üye 15 Kas 2011 #819 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Bu özgüven nerden geliyor acaba. Öylesine birisin oysa :2:
Amor Bayan Üye 15 Kas 2011 #820 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Kitabın sonunu hiç sevmedim. Hayal kırıklığı :M