---> İçinizde birşey kaLmasın) Bozar mı sandın AcıLar ?
NewCS Kayıtlı Üye 20 Tem 2011 #42 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Karnım aç ama yemek yemiyorum. Bende sorun var galiba
waLL~é Bayan Üye 20 Tem 2011 #43 ---> İçinizde birşey kaLmasın) baba yine beni bu şehirde tek bıraktın :/
'hayaL Bayan Üye 20 Tem 2011 #49 ---> İçinizde birşey kaLmasın) birinin karnı açmış yine hiç doymuyor mubarek hehe nasıl taşıyor o göbegi bu sıcakta bilmem)
---> İçinizde birşey kaLmasın) birinin karnı açmış yine hiç doymuyor mubarek hehe nasıl taşıyor o göbegi bu sıcakta bilmem)
BravehearTs Kayıtlı Üye 20 Tem 2011 #51 ---> İçinizde birşey kaLmasın) uçacaksın uçacaksın havalara uçacaksın ayağını yerden kesicem senin kalbime konacaksın aaaaa
---> İçinizde birşey kaLmasın) uçacaksın uçacaksın havalara uçacaksın ayağını yerden kesicem senin kalbime konacaksın aaaaa
LaZZkopateLLa Bayan Üye 20 Tem 2011 #55 ---> İçinizde birşey kaLmasın) içinde bu mu vardı hahaha caspeerr geldiysen üç kere kapıya vur :Ç
SpastikAdam Kayıtlı Üye 20 Tem 2011 #56 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Tık tık. 2 kere vurdum çünkü Casper değilim
NewCS Kayıtlı Üye 20 Tem 2011 #59 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Özkan kedi yi yakalayamadı ........ Şirineeeeeeeeee