---> İçinizde birşey kaLmasın) buraya giriyorum çünküüüü :D
NewCS Kayıtlı Üye 19 Tem 2011 #22 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Eve gitmek istiyorum. Hadi 8 ol saat
'-DamLa Bayan Üye 19 Tem 2011 #26 ---> İçinizde birşey kaLmasın) saat akşam olda evime gidiiiimm artıkkk ~
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 19 Tem 2011 #30 ---> İçinizde birşey kaLmasın) İçimden geçenleri Düşünürken Çayım Soğudu xD
' Kontes.. Bayan Üye 19 Tem 2011 #32 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Beni fazlasıyla incittin, daha ne yapmak istiyorsun?
'-DamLa Bayan Üye 19 Tem 2011 #34 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Nefretim artıyo ama Teyzemsin Ypma Bunu.
NewCS Kayıtlı Üye 19 Tem 2011 #35 ---> İçinizde birşey kaLmasın) İçinizdekileri dökün dediysek okadar da değil.Salya sümük ettin heryeri 'hayaL' Alıntı: hapşuuu:67: Genişletmek için tıkla ...
---> İçinizde birşey kaLmasın) İçinizdekileri dökün dediysek okadar da değil.Salya sümük ettin heryeri 'hayaL' Alıntı: hapşuuu:67: Genişletmek için tıkla ...
'hayaL Bayan Üye 19 Tem 2011 #36 ---> İçinizde birşey kaLmasın) mendilim var elimde bi keree ) ayrıca konu benim içinizi dökebilirsiniz )) Son düzenleme: 20 Tem 2011
---> İçinizde birşey kaLmasın) mendilim var elimde bi keree ) ayrıca konu benim içinizi dökebilirsiniz ))
SpastikAdam Kayıtlı Üye 20 Tem 2011 #38 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Atletle terliyorum Allah sonumu hayır etsin.
' Kontes.. Bayan Üye 20 Tem 2011 #40 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Ah ne zormuş bitsin demek hala severken seni..