İçinizde birşey kaLmasın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde birşey kaLmasın)

Fotocuda beklıorm yarm saattır sabah getırdım yapsınlar dıe yedı dedıgı halde bısı yok ortada.. Allahım yaa nefret edıorm beklemektenn..

Türkiyede blogun varsa yazar, canonun varsa fotoğrafçı, zengin kocan varsa kesin modacısındır.

dünden beri 8 ve 7. Sınıfların Gazabına uğruyorum :s benden iriler :s ,

yokluğunu yaşamak beni kendime getirdi yokluğunun 4. senesi dönüşü kalmadıki hayatıma mudahale etme artık..

Bak Yine Uyku Yok Gözümde
Zifiriyim Bi Yerlerde
Dur Geri Döndür Beni Sende
Ölüm Olsan Götür Beni de. .

Ah ile geçti ömrüm güldürmedi felek birgün..

Şu yalan dünyada gel sürün git sürün..

:147:

İnsan Davranışları üzerine Yüksek Lisans yapsanız da yine onların davranışlarına anlam veremezsiniz . Kendi anlam karmaşaları içerisinde , bir nevi boşlukta tutunacak dal arayıp başka insanların hayatını yakan insanlar .

Sevgiye , Aşka küsmüş insandan bir hayır beklenemez . Beklenti içerisine girmek ise , karşınızdakine değil , size zarar verecektir .

Son günlerde gelişen durumlara şaşırmadım açıkçası . Bekliyordum böyle bir durumu . Varlıkla yokluk arasında geçen bir konunun varlığa yakın olması ve şu anda var olması , beni yine yanıltmadı .

Unutmadan ;

Uzun zamandan beri " Kaybetmiyorum " . Kaybetme hissi uyandı içimde . " Haksız " çıkmak istiyorum ama sonuç yine aynı .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri