---> hira.. Miley Cyrus'la ne alakan var soyle :| aynısı :| Neyse çok tatlısın a.s.b...
KaRaNLıK2 Bayan Üye 13 May 2009 #61 ---> hira.. Miley Cyrus'la ne alakan var soyle :| aynısı :| Neyse çok tatlısın a.s.b...
Hira Bayan Üye 14 May 2009 #63 ---> hira.. KaRaNLıK' Alıntı: Miley Cyrus'la ne alakan var soyle :| aynısı :| Neyse çok tatlısın a.s.b... Genişletmek için tıkla ... gülüşümüz belki :175nun dışındada benzeşmiyoruz ya =)
---> hira.. KaRaNLıK' Alıntı: Miley Cyrus'la ne alakan var soyle :| aynısı :| Neyse çok tatlısın a.s.b... Genişletmek için tıkla ... gülüşümüz belki :175nun dışındada benzeşmiyoruz ya =)
UpSs KraLiçe Bayan Üye 14 May 2009 #68 ---> hira.. asb 4. ve 5. rsmde gsLL çıkmşsın (ynLLş anLLma hpsinde gsLLsin)
.:Çağla:. Bayan Üye 15 May 2009 #72 ---> hira.. gözlerin çok güzelmiş ablacım kıskandım valla.. allah sevdiklerıne bağışlasın
MaNiaCcK Kayıtlı Üye 15 May 2009 #73 ---> hira.. GüzeL EtkiLenmeDim Desem YaLan oLur ALLAh SevdikLerine BağıŞLasin..
-CaMBaZ- Banned 15 May 2009 #77 ---> hira.. çok hoŞ: )Allah nazarLardan sakLsın ve seni sevdiğine bağışLsın
KaRaNLıK2 Bayan Üye 15 May 2009 #78 ---> hira.. Hira' Alıntı: gülüşümüz belki :175nun dışındada benzeşmiyoruz ya =) Genişletmek için tıkla ... Tamam ne nanik yapıyosun hahaha
---> hira.. Hira' Alıntı: gülüşümüz belki :175nun dışındada benzeşmiyoruz ya =) Genişletmek için tıkla ... Tamam ne nanik yapıyosun hahaha
LoKuMuM<3 Bayan Üye 15 May 2009 #79 ---> hira.. meraktan çatlıyodum valla ben çok güselsin cnm Allah sahibine bağışlasın
daNdİq Kayıtlı Üye 15 May 2009 #80 ---> hira.. kale yaptıgın cocukla olan fotografın cok güzel Allah sevdiklerine bağışlasın