---> hira.. teşekkürler quzel=) peki bişey demiyorum .. aranızda :D
' Kors@N Kayıtlı Üye 12 May 2009 #22 ---> hira.. 4.resim başta olmak üzere hepsi güzel Paylaştığın için teşekkürler
L limonlubrokoli Bayan Üye 12 May 2009 #26 ---> hira.. Hira' Alıntı: teşekkürler limonlubrokoli .. Genişletmek için tıkla ... önemsiz, hira .)
PReѧ Kayıtlı Üye 12 May 2009 #27 ---> hira.. Hiç bu kadar geniş bir yüz güzelliği düşünmemiştim Ama genel itibariyle karelerde gülmüşsün ve bu sana yakışmış tatlı yüzün umarım hiç solmaz en kötü pozların bu olması dileğiyle... A.s.b bu arada hala kızıma baya benziyon
---> hira.. Hiç bu kadar geniş bir yüz güzelliği düşünmemiştim Ama genel itibariyle karelerde gülmüşsün ve bu sana yakışmış tatlı yüzün umarım hiç solmaz en kötü pozların bu olması dileğiyle... A.s.b bu arada hala kızıma baya benziyon
Hira Bayan Üye 12 May 2009 #29 ---> hira.. PReѧ' Alıntı: bu arada hala kızıma baya benziyon Genişletmek için tıkla ... teşekkürler iyi dileklerin için =) Serçem sanada teşekkür ederim..
---> hira.. PReѧ' Alıntı: bu arada hala kızıma baya benziyon Genişletmek için tıkla ... teşekkürler iyi dileklerin için =) Serçem sanada teşekkür ederim..
Buğra1 Kayıtlı Üye 12 May 2009 #31 ---> hira.. Ha şöLe ya forum bi qüseL kıs qörsün ( diqer kısLar aLınmayınız Lütfen ) asb
R RaPizM^^ Bayan Üye 12 May 2009 #32 ---> hira.. çok güzel gerçekten tü tü tü maşallah özelliklede 2.resim perfeck
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 12 May 2009 #33 ---> hira.. Allah Sevdıklerıne Bağışlasın
N ` nazLı .. Bayan Üye 13 May 2009 #39 ---> hira.. wayyy meRak ettiğim kaDar waRmışş kıSkanDım ya bn de koyCam nySe çok güzeLsin cnmm ALLAH sewDikLerine bağışLaSın
---> hira.. wayyy meRak ettiğim kaDar waRmışş kıSkanDım ya bn de koyCam nySe çok güzeLsin cnmm ALLAH sewDikLerine bağışLaSın