Herkes canının yandığı yerden öğrenir insan olmayı.

---> Vitaaminsiiz*'in Güncesi ~

Mesela ben sana yemek pişirirken arkamdan sessizce yaklaşıp belime sarılabilirsin sımsıkı. Hiç kızmam.Hatta puding yaptığımda tencerenin dibini beraber sıyırabiliriz. O kıymetli tencere dibini seninle paylaşırım.Yemek yerken dudağımın kenarındaki salçayı peçeteyle silebilirsin. Utanırım belki ama gülümserim.En meşgul anımda hadi bırak film izleyelim diyebilirsin. Her şey önemsizleşir. Çünkü sen hepsinden daha önemlisin.Yorgun yatağa girmeni istemem. Uyumadan önce sana masaj yapabilirim soğuk ellerimle. Sonra sen beni ısıtırsın olmaz mı? Üzgün olduğunda belki üzüntünü gideremem ama seninle beraber balkonda oturup sabaha kadar sigara içebilirim. Hatta sigaran bittiğinde gidip sana sigara da alırım.Sorunları görmezden geliriz birlikteyken. Küçük ama mutlu bi dünyamız olur. Beni istediğin sürece yanında olurum. Ve her gece mutlaka beraber uyuruz.İstersen. Söz veriyorum. ♥

:)
Yagmur Yagınca daha güzel oluyorsun Trabzon'um, Tertemiz .

Son 16 günn :| heyecanla bekliyoz bakalım ne olacak, Havalar gene bozdu biliyon mu ?
yagıp duruyo boyuna iyi oluyo aslında , pislik temizleniyor yeryüzünden :pp
Öyle işte dersane ev arası , boguşuyoz resmen bazı günler geliyorm sanki ruhum çıkmış gitmiş duraksız 3 saat uyuyorum..
sabahları servis beklerken o rüzgar yüzüme vurmasa paso ( sürekli ) uyurum herhalde. :)
xD
Bugünde benim suyla su savaşı yaptılar :M
zati para sıkıntısı çekiyom xD , Su alacak param yok :D
öyle işte..
Yoruldummm ogluuum o,O
Ah bursa bekle beniii :pp

Günlük Burç yorumLarııım ~
Yengeç Burcu Günlük Aşk Falı

Hataların pişmanlığını birkaç kez yaşamış olmanıza karşın, yeterli gelmemiş gibi rahat davranıyorsunuz. Geriye dönüşü olmayan sözler sarf etmekten vazgeçmelisiniz.
Yengeç Burcu Günlük Dikkat Falı

Önümüzdeki günler içinde çalışma ortamınızda karşılaşacağınız zorluklarınız var. Kararlarınızı kendiniz vermelisiniz.

15 Mart 2012

Bir Kızın İlk Aşkı , Vazgeçilmezidir.

Bambaşka Dugularla Bağlanır Ona .

Kimseye Güvenmediği Kadar Gü...venir.

Hesabı Kitabı Yoktur Bu Sevginin; Çıkarsızdır ,

Karşılıksızdır Sevgisi .

Ne Zaman Beni Bırakacak ,

Ne Zaman Bu Aşk Bitecek demeden,

Yaşadığı Duygudur.

Sen Onu Bırakıp Gitsende,

Başka Aşklara Yelken Açsanda,

O Seni Bırakıp Gitmez.

Çünkü Bu Aşkın Adı " BABADIR "

Git ona onu sevdiğimi söyle .♥
Onu beklediğimi , Ona burda olduğumu söyle ..
'Bak hiçbiryere gitmedi ' de.
Bıraktığı yerde onu beklediğimi söyle .
Git ona söyle geri dönsün ..
Düşlerimi de getirsin geriye.
Ona neler yaşadığımı anlat .
Karanlıklarda olduğumu anlat .
Yaralı yanımı anlat,
Kanayan düşlerimi, Fırtınalı yüreğimi, Savrulan acılarımı anlat.
Ona söyle gelsin yanıma , ve çıkarsın beni bu karanlık odalardan .
Ona söyle ki ;
Onun ' Hayalinden kurtulabilmek için düşlerimi verdim yalan sevdalara !
Sahte sevdalar yaşadım, anlat ona !
Onu unutmak için başladığım her cümleyi onunla noktaladığımı anlat .
Ondan sonra gerçek sevgim olmadı hiç söyle ona !
Ona söyle geri dönsün .
Bir gece vakti 2 msj 'la gitmşti ya ;
Bi msj yeter be kardeşim dönsün geriye .
Kulağıma : ' Bunlar bir Rüyaydı , bak herşey bitti , korkma , yanındayım , gitmedim! ' desin .
Düşlerim onsuz yaşanmıyor söyle ona , geri dönsün

---> SevgiLi HazretLeri ~

Kendi Eserim :pp

Sevgilim demediğin hergün için günaydın borçlusun bana sensiz güne uyanmak zorr, ve sensiz gözlerimi kapattıgım hergün için iyi geceleer..
Sevgine muhtaç olup sen olmadıgın anlar için tonlarca sevgi borçlusun bana..
ve bir sürü zaman oturup seni düşündüğüm zamanlar için, azıcıkta gözyaşı ve koca bir hayat borçlusun bana ..~
yanında seninLe, SesinLe, nefesinle uyanacagım koca bir ömür ! :rolleyes:
Fazla özlüyorum seni, Gereginden fazla merak ediyorum ..
korkuyorum canın acıyacak diye senin canının yanması benim için kıyamet gibi sevgilim. .
dikkat et kendine sevdiğim ;
daha çocuklarıma babalık yapıp, bana hayat eşi olacaksın soyadını taşıyacağım senin! .
Seni Seviyorum..~

DamLa Y .

http://imageshack.us

Bu bana Ait :H

Anladım, senin olanlar zaten günlük yazıları ve kendi yazdığın olursa ' Damla Y. ' yazıyorsun sonuna.

Okuyorum vakit buldukça günlüğünü.

Güzel şeyler yazıp, paylaşıyorsun.
Hep mutluluklarını paylaşmanı diliyorum...

Anladım, senin olanlar zaten günlük yazıları ve kendi yazdığın olursa ' Damla Y. ' yazıyorsun sonuna.

Okuyorum vakit buldukça günlüğünü.

Güzel şeyler yazıp, paylaşıyorsun.
Hep mutluluklarını paylaşmanı diliyorum...

Hep oku :)
Güzel bulmana sevindim..
sende hep mutluu oL ..

Yılın en berbat ayı mart en berbat günü. 16 mart 2012.
bugün sıradan bigün olamayacagı belliydi ama bu kadarda kötü birgün beklemiyordum hala şoktayım..
ögle arasında kızlarla yemek yerken bi baktım onur arıyor çabuk dersanenin altına in. indim dersanenin altına mustafayla beni beklyor gel dedi arkadaşının gerçek yüzünü göreceksin. gittik serdarı bulduk saatlerce sogukta bekledık.
sonra kız geldi. olanlar oldu olayları anlattılar. inanamadım şok oldum kaldım öyle..
affettim kızı ama ..
ordan denemeye girdim geç gittim onada geç kaldım kar yagıyor ama çoook fazla.
denemeden çıktım Babusadedeyiz gel gittim o kızla onur bide arkadşı bekliyorlar beni.
konuştuk konuştk .
çıktık kapıda konuştukk yarım saat kar yagışının altında..
ordan eve onur bıraktı beni kız bana geldi konuştuk konuştuk ..
öyle ..
karda yedigim soguk, yediğim kazık. :)
Harbi kötü birgündü.
:)

Hoşçakal ..~

Trabzon'uma bugün ayrı bi kar yagdı ..

Düşünsene sevgilin ile kavga ediyorsun ama baya şiddetli, sonra aradan uzun bir süre geçiyor tabi sinirlerin de yatışıyor, “seni seviyorum” diye mesaj atıyorsun daha iletildi demeden aynı mesaj sana da geliyor ♥

Bu da sana bir günlük hediyesi olsun ;

Devasa hayallerim yok benim.
Aslan yatar gönlümde,
Maliği bulunmaz.
Leylayım Mecnunsuz,
Aşk'a inancım yok benim.

Saçma oldu ama, idare et artık...
bar1mo.gif

Bu da sana bir günlük hediyesi olsun ;

Devasa hayallerim yok benim.
Aslan yatar gönlümde,
Maliği bulunmaz.
Leylayım Mecnunsuz,
Aşk'a inancım yok benim.

Saçma oldu ama, idare et artık...
bar1mo.gif

Düşünüp yazman bilee çooooookkk güüzeelll :67:
teşekkürler :2:

Yengeç kadınını, sığınağından çıkarmak zordur, mantığınızdan çok duygularıyla hareket eder. Huysuzdur ve duygu galeyanıyla sizi çok hoş bir şekilde hareket halinde tutacaktır. Ruh hali, tıpkı bir soğuk, bir sıcak akan duş gibidir. Bir dakika sonra ne yapacağını asla bilemeyeceksiniz. Yengeç kadınının güvenliğe çok ihtiyacı vardır. Sizde, sözünü tutan ve yanında olacak erkeği bulacaktır.

Onda eksik olan kendine güvendir, bu nedenle onu övmekten, iltifat etmekten ve etrafında uçuşmak ve aşkını desteklemekten asla yorulmamalısınız. Oğlak, bir ilişkide belirleyen olmaya çok özen gösterir, yine de işler istediği gibi yürümediğinde, hemen sığınağına çekilen bir eşe bakmanın tüm zevkini kaçırması imkansız değildir.

Oğlak erkeği olarak, övme ve iltifat etmenin her şekli konusunda çok duyarlısınızdır. Yine de bir Yengeç kadınıyla ilişkiye girdiğinizde övgü ve iltifattan başka bir şey beklemeyin, çünkü bu konuda çok tedbirli olacaktır. Yengeç, 12 burç içinde en evcimen olanıdır.

Yengeç kadını size hoş bir yuva sağlamak ve akşamlan eve geldiğinde sizi bir içkiyle şımartmak için devamlı çabalayacaktır. Kendini aşka vermek onun için zordur, ama bu kadını fethetmek istiyorsanız, gülleri, mum ışığını ve şampanyayı göz ardı etmemelisiniz. Kolay ve hızlı bir fetih olmayacaktır, çünkü Yengeç kadını seksin ötesinde bir aşk aramaktadır bu, bir yuva, çocuklar ve sakin bir ilişki anlamına gelir.​

[CENTER] Günlük tam herşey yoluna girdi dedim şimdide grip illeti çıktı basıma :M doktor amcaya 2 ilaç kasti surup yazma dedim içemiyon mu dedi ,
- yaklaşık 19 yıldır doktor bey amca :M
Öyle işte sınavada çok az kaldı heyecan bastı bizi. :)
Inşallah herkes istediği yeri kazanır . :)
Dipnot : Mobilim :pp

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri