Herkes bi Ctrl+V yapabilir mi ?

---> Herkes bi Ctrl+V yapabilir mi ?

Yaşadığınız ilişkiden ne kadar isteseniz de kurtulamıyorsunuz. Memnun değilsiniz, sürekli tartışma ve kavga dolu bir beraberlik bu. Bu durum sizi oldukça rahatsız ediyor. Maalesef mutlu günler geride kalmış. Yapacağınız en akıllıca iş bu ilişkiyi bir an önce bitirmek olacak. İş hayatınızla aranızda bir uzaklık, bir soğukluk gözleniyor. Bu isteksizliğin nedenlerini, keşfettiğinizden daha gerçekçi temellere oturtmalısınız. Bugün parasal konularda riske girmemenizde fayda var.

Ben bir garip aşk bestesiyim
Bilemezsin ne haldeyim
Çok uzakta bir şehirde
Bıraktığın serseriyim

“Bazen insan; “Ben iyiyim” dediğinde gözlerinin içine bakıp “iyi değilsin biliyorum” diyecek birine çok ihtiyaç duyar..”

Köyün birinde bir teyze yoğun karın ağrılarından dolayı sağlık ocağının yolunu tutar. Muayene sırası kendisine gelen teyzeye doktor sorar:
- Teyze gazın var mı?
Teyze:
- Gurbanın olum, gazım yoh ama ördam var. Sen beni bi eyileştir ben sana gazı da bulurum.

-Bazen insanlar, seni neden bu kadar çok sevdiğime anlam veremiyorlar.

”Nesi var bunun, bu kadar sevilecek?” diye açık açık soruyorlar.

İnsan, bildiği sorunun cevabını düşünür mü? Düşünüyorum işte, nasıl anlatsam da anlasalar diye. Sonra soruya, soruyla cevap vermeyi tercih ediyorum ve bu sefer ben soruyorum ;

-Siz daha önce, hiçbirini, kirpiklerine kadar sevdiğinizi hissettiniz mi?

Kuzenimin anneme facebooktan "Teyze durumumu beğensene" dediği bir dünyada yaşıyorum

1h4rk.gif

duygusallığın arkasına saklanmış sevgisizlik, bu toplumun en temel yapı taşıdır

‎"Cam kırıkları gibidir bazen kelimeler, ağzına dolar insanın sussan;acıtır, konuşsan;kanatir..."

Mayalı Hamurdan Güneş Börek :D karnım acıktıda resimlerle idare ediyordum hehheee:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri