---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Herşeyin azı karar cogu zarar demişler bi kerem dimi..:R
lolamera Bayan Üye 30 Haz 2012 #1,941 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Herşeyin azı karar cogu zarar demişler bi kerem dimi..:R
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 30 Haz 2012 #1,943 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) CaSPeR35' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sevdim bunu.hahahahahaha
---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) CaSPeR35' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sevdim bunu.hahahahahaha
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 30 Haz 2012 #1,944 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) DeriN ~' Alıntı: Sevdim bunu.hahahahahaha Genişletmek için tıkla ... Al Senin Olsun
---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) DeriN ~' Alıntı: Sevdim bunu.hahahahahaha Genişletmek için tıkla ... Al Senin Olsun
lolamera Bayan Üye 30 Haz 2012 #1,945 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Yok canım romantik olmak iyidir ama ben olamıyorum işte bayıyor sıkılıyorum vıcık vıcık geliyor ama romantiklilkte ince deli dolu fikir severim :R
---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Yok canım romantik olmak iyidir ama ben olamıyorum işte bayıyor sıkılıyorum vıcık vıcık geliyor ama romantiklilkte ince deli dolu fikir severim :R
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 30 Haz 2012 #1,946 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Romantik muhabbet forumu kastı :R
lolamera Bayan Üye 30 Haz 2012 #1,947 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) He ya bende bir bende oluyor sandım saatlere baktımda sonra30 dk kimse yazmamışxD Kapayalım romantikliği Bizde böyleydik kardeşimle xD
---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) He ya bende bir bende oluyor sandım saatlere baktımda sonra30 dk kimse yazmamışxD Kapayalım romantikliği Bizde böyleydik kardeşimle xD
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 30 Haz 2012 #1,948 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Hep o penguenler yüzünden
lolamera Bayan Üye 30 Haz 2012 #1,949 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Güzelmiş..:R Ya sevimli şeylere suc bulma senin yüznden xD Ben denize gidiom görüşürüz gelince Gıcık sensin ayrıca :Ç
---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Güzelmiş..:R Ya sevimli şeylere suc bulma senin yüznden xD Ben denize gidiom görüşürüz gelince Gıcık sensin ayrıca :Ç
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 30 Haz 2012 #1,950 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Bende çıkıcam birazdan akşam düğün var. Görüşürüz
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 30 Haz 2012 #1,953 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) kuşak farkı güzelmiş
lolamera Bayan Üye 30 Haz 2012 #1,954 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Evet açık ara fark var hemde :R
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 1 Tem 2012 #1,959 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) hahaha guzeldı hacım