---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) xD Tatlışım hoşgeldin :R
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 2 Tem 2012 #1,982 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Hoşbuldum Canım :R Çıkmamışsın şaşırdım
lolamera Bayan Üye 2 Tem 2012 #1,983 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) :R Şaşıtmak istemiştim başarmısım sevindim :R
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 2 Tem 2012 #1,984 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Sohbet iyiydi çıkamadım de şuna :R
lolamera Bayan Üye 2 Tem 2012 #1,985 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) :H Haydaaaa bak işte seni bekledim
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 2 Tem 2012 #1,988 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) xD Her hangi bir yerde beklediğine dair bir yazı görmedim de.
lolamera Bayan Üye 2 Tem 2012 #1,989 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Neden canım bir yazıyla belirtmem mi gerekiyor sen cıkmadan dedim işte ..:R Hem bu sefer sanki cıkıyor gibi olmayalım:R
---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Neden canım bir yazıyla belirtmem mi gerekiyor sen cıkmadan dedim işte ..:R Hem bu sefer sanki cıkıyor gibi olmayalım:R
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 2 Tem 2012 #1,990 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Bilmem insan en azından içinizde birşey kalmasın bölümünde bi oflar xD Nu sefer derken :R
---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Bilmem insan en azından içinizde birşey kalmasın bölümünde bi oflar xD Nu sefer derken :R
lolamera Bayan Üye 2 Tem 2012 #1,991 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Dermanım gibimi yoksa gıcıkmısın sen gibimi :R Anladın sen :R Forumdan cıkmadan önceki sözlerin xD
---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Dermanım gibimi yoksa gıcıkmısın sen gibimi :R Anladın sen :R Forumdan cıkmadan önceki sözlerin xD
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 2 Tem 2012 #1,992 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) ow neler oluor
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 2 Tem 2012 #1,993 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Anladım anladım. Sende Anlamışsın xD Hacı yok bişey sakin ol
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 3 Tem 2012 #1,994 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) hahaha anladık hacı son reısmguzelmıs
lolamera Bayan Üye 3 Tem 2012 #1,995 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Oww neler olmuş xD yarıldım gülmekten ya:I Yok birsey yaw geyik yapıoz işimiz gücümüz oldu zatenxD
---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Oww neler olmuş xD yarıldım gülmekten ya:I Yok birsey yaw geyik yapıoz işimiz gücümüz oldu zatenxD
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 3 Tem 2012 #1,996 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) guzel resım bılıom kız