Anqelius
Kayıtlı Üye
Bundan 1-2 Yıl Önce Tanıdığım Bir Kız Arkadaşım Var. Bir Bilgisayar Oyununda Tanışmıştık Belkide Arkadaştık Bir Süre Arkadaşlığımız Çok İyi Gidiyordu Epey Samimiydik. Sürekli Birbirimizle Uğraşırdık Sanalda Olsa.. Bu Kıza Sonradan Aşık Oldum Öyle Basit Bir Hoşlantıda Değildi. Geçen Yılın Nisan Ayında Çıkmaya Başlamıştık. Real'e Bile Taşımıştık. Uzak Olmaktan da Rahatsız Olmuyorduk Seviyorduk Birbirimizi. Beni Bırakmaz Diye Kendime İnandırmıştım Bunu İlişkimizin 6 Ay'ı Çok İyi Geçti Anlatamam Hayatımda Bu Kadar Mutlu Oldugum Gün Bile Olmamıstır. Onu Her Düşündüğümde Mutluydum Bazende Aptalca Kendi kendime Gülüyordum.. Bu 6 Aydan Sonra Herşey O Kadar Kötüleşti Ki Aileme,Derslerime Hiç Bişeye Zaman Ayıramıyorum. Sık Sık Konusamıyorduk Aile Sorunlarım Var Diyordu Bana Telefonu Bile Ablası Alıyodu Ders Calısması İçin. O Gündür Odama Çekilip Ağlıyorum. Ne Görüyoruz Nede Konusabiliyoruz Hayattan Soğudum. Dışarı Cıkıp Ulaş Bana Dedim Oda Olmuyor Kardeşiyle Çıkabiliyormuş Dışarı. Dersaneye Bile Kardeşiyle. Benden Soğudunmu Benden Dedim Geçende Bilmiyorum Çok Uzaklaştık Fark Edemiyorum Cevabı Aldım. Hatta Belkide Ayrılma Aşamasındayız. Ben İstemiyorum Ayrılmak Sileceğimi Hiç Sanmıyorum Onu. Sonunda Ölüm Bile Olsa Asla Vazgeçmicem. Benden Başkasının Olursa Gerçekden Mahvolurum Yaşamak İçinde Bir Sebep Kalmaz. Ne Yapcağımı Şaşırdım. Keşke Uzak Olmasaydık Birbirimize Onu Hergün Görseydim Merak Etmeseydim. Üniversiteyi Onun Bulundugu İl'de Okumak İstiyorum. Daha Yakın Olurum En Azından.. Bu Yazıyı Yazarken Bile Ağlattı Yine Beni Sabahın 5'i Ben Hala Uyuyamadım. O İse Rahat Rahat Uyuyabiliyor.. Yorumlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar İnşallah Yardım Eden Birisi Çıkar