---> Hayatınızda hiç aşk mektubu yazdınız mı ? Yazmadım (:
LoKuMuM<3 Bayan Üye 14 Ağu 2010 #46 ---> Hayatınızda hiç aşk mektubu yazdınız mı ? Yazdım ama vermedim Banada çok geldi:11:
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 14 Ağu 2010 #47 ---> Hayatınızda hiç aşk mektubu yazdınız mı ? LoKuMuM<3' Alıntı: Yazdım ama vermedim Banada çok geldi:11: Genişletmek için tıkla ... YaLanını yiyim hahaha
---> Hayatınızda hiç aşk mektubu yazdınız mı ? LoKuMuM<3' Alıntı: Yazdım ama vermedim Banada çok geldi:11: Genişletmek için tıkla ... YaLanını yiyim hahaha
LoKuMuM<3 Bayan Üye 14 Ağu 2010 #48 ---> Hayatınızda hiç aşk mektubu yazdınız mı ? Kıskandınmı bebeğim çekemiyosunxD
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 14 Ağu 2010 #49 ---> Hayatınızda hiç aşk mektubu yazdınız mı ? cok kıskanıyorum senı evet hahaha
LoKuMuM<3 Bayan Üye 15 Ağu 2010 #50 ---> Hayatınızda hiç aşk mektubu yazdınız mı ? Açık konuşmana bayılıyorum :50:
` RaPiMisT ~ Bayan Üye 15 Ağu 2010 #52 ---> Hayatınızda hiç aşk mektubu yazdınız mı ? İlkokulda evet çok yazdım. Karşılıklı yazıyoduk.xD
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 15 Ağu 2010 #54 ---> Hayatınızda hiç aşk mektubu yazdınız mı ? yazdım p
iktidar Bayan Üye 16 Ağu 2010 #56 ---> Hayatınızda hiç aşk mektubu yazdınız mı ? yazdım lise zamanında ... ama gülüyorum şimdi çocukluk halima
---> Hayatınızda hiç aşk mektubu yazdınız mı ? yazdım lise zamanında ... ama gülüyorum şimdi çocukluk halima
OlDsToNeBoY Kayıtlı Üye 9 Ocak 2011 #59 ---> Hayatınızda hiç aşk mektubu yazdınız mı ? evet ilkokuldayken yazmıştm ama wermemştm ((=
nissan91 Bayan Üye 7 Şub 2011 #60 ---> Hayatınızda hiç aşk mektubu yazdınız mı ? yok yazmadım mail yolladım