iLq oqulda yazmıstım şümüqlü peceteye yazmıstım asdsfg :D Kız haliyle kabul etmedi tabi :D
ByLieS. Kayıtlı Üye 23 Ara 2008 #21 iLq oqulda yazmıstım şümüqlü peceteye yazmıstım asdsfg Kız haliyle kabul etmedi tabi
NoNPr3M1uM Kayıtlı Üye 23 Ara 2008 #23 Yazdıktaaa bi işe yaradığı yokk eninde sonunda boşa çıkıo o mektuplar
PoLaT-BaHa Kayıtlı Üye 21 Mar 2009 #28 ---> Hayatınızda hiç aşk mektubu yazdınız mı ? yazmamıştım ama sonunda yazdırdılar
SpOoK_q!RL Bayan Üye 21 Mar 2009 #29 ---> Hayatınızda hiç aşk mektubu yazdınız mı ? yasdım ama sonra beyenmedim cöpe yoLLadım
~Feet~Boost~ Kayıtlı Üye 21 Mar 2009 #30 ---> Hayatınızda hiç aşk mektubu yazdınız mı ? yazmadım aldım :d
LityuM Bayan Üye 1 Ara 2009 #32 ---> Hayatınızda hiç aşk mektubu yazdınız mı ? Beni rahatlattığı için yazarım ama aşkta problemim yoktu,yazmadım.
---> Hayatınızda hiç aşk mektubu yazdınız mı ? Beni rahatlattığı için yazarım ama aşkta problemim yoktu,yazmadım.
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 11 Tem 2010 #33 ---> Hayatınızda hiç aşk mektubu yazdınız mı ? yazmadım , yazmam
R RaPizM^^ Bayan Üye 11 Tem 2010 #34 ---> Hayatınızda hiç aşk mektubu yazdınız mı ? bir tane değil 10tane fln yazdım.. hepsini aynı anda ona verdm.. saklıo mu bilmiorm xD ama yazarken cok zorlanmstm onu biliorm xD
---> Hayatınızda hiç aşk mektubu yazdınız mı ? bir tane değil 10tane fln yazdım.. hepsini aynı anda ona verdm.. saklıo mu bilmiorm xD ama yazarken cok zorlanmstm onu biliorm xD
L lethe#2 Bayan Üye 3 Ağu 2010 #39 ---> Hayatınızda hiç aşk mektubu yazdınız mı ? benim yazdıklarım sayılamayacak kadar çok hepsini de erkek arkadaşıma okuttum
---> Hayatınızda hiç aşk mektubu yazdınız mı ? benim yazdıklarım sayılamayacak kadar çok hepsini de erkek arkadaşıma okuttum
Tox'e Bayan Üye 14 Ağu 2010 #40 ---> Hayatınızda hiç aşk mektubu yazdınız mı ? Yazmadım ama aldım tüm sınıf birlikte okumuştuk komediydi xD Ama çocuğa üzüldüm sonra rezil oldu birazcık xD
---> Hayatınızda hiç aşk mektubu yazdınız mı ? Yazmadım ama aldım tüm sınıf birlikte okumuştuk komediydi xD Ama çocuğa üzüldüm sonra rezil oldu birazcık xD