---> Hayaletler'de Günlük Tutar Vay iyimiş :R
'Gülümse :D Prenses 7 Ocak 2012 #147 ---> Hayaletler'de Günlük Tutar öüzr dileirm seni kızdırdığım iiçn :M
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 7 Ocak 2012 #148 ---> Hayaletler'de Günlük Tutar Unuttum bile ben canım Sorun yok :R
'Gülümse :D Prenses 7 Ocak 2012 #149 ---> Hayaletler'de Günlük Tutar CaSPeR35' Alıntı: Unuttum bile ben canım Sorun yok :R Genişletmek için tıkla ... yehuuuuuuuuuuuuuuuuuu
---> Hayaletler'de Günlük Tutar CaSPeR35' Alıntı: Unuttum bile ben canım Sorun yok :R Genişletmek için tıkla ... yehuuuuuuuuuuuuuuuuuu
'hayaL Bayan Üye 7 Ocak 2012 #152 ---> Hayaletler'de Günlük Tutar günlük sayfalarında öpücük atmak yasaktır xD
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 8 Ocak 2012 #154 ---> Hayaletler'de Günlük Tutar 'hayaL' Alıntı: günlük sayfalarında öpücük atmak yasaktır xD Genişletmek için tıkla ... :50:
---> Hayaletler'de Günlük Tutar 'hayaL' Alıntı: günlük sayfalarında öpücük atmak yasaktır xD Genişletmek için tıkla ... :50:
'hayaL Bayan Üye 8 Ocak 2012 #155 ---> Hayaletler'de Günlük Tutar 'birgül' Alıntı: melek ablam :50: Genişletmek için tıkla ... :50: canım hahaha
---> Hayaletler'de Günlük Tutar 'birgül' Alıntı: melek ablam :50: Genişletmek için tıkla ... :50: canım hahaha