Hayırlı Olsun Hayal Ablacığım :R :Ü
Memnun oldum bende halil
Maşallah.. Seni tanımak çok güzel abla.. dilerim hayatın boyunca mutlu mesut bi hayat sürersin
Çok iyi bir anlatım olmuş , sizin gibi bilgili , kültürlü ve saygılı insanlarla aynı havayı teneffüs ettiğim için sanşlıyım. Allah eşiniz ve evladınızla mutlu mesut bir ömür nasip etsin.Tanımak güzeldi (.
Beşiktaşlılığın babanızdan kalan miras değilde oğlunuza/kızınıza borcunuz olması dileğiyle.
teşekkür ederim kardeşim) Allah herkesi mesut etsin inşaallah..Askersin sanırım Allah ailene kavuştursun bende asker ablasıyım
amin inşallah teşekkür ederim.. Rabbim sağlıklı bir şekilde size dönmesini nasip eder umarım
Ha Birde Beşiktaşlıyım) babadan kalma beşiktaşlıyım...artık cok takip etmiyorum maçları ama eskiden fanatik sayılırdım...
evet bakın bana çok güzelimdir xD yazılarımda benim kadar güzeldir birde üstüne ukalalıgı ekleyince böyle biri cıkıyor ortayaHele şu sayfanın güzelliğine, hele yazana bak helee...
xD
*
Denize düşen yılana sarılır, sen jetski'ye mi sarıldın anlamadım.
Denizden korkan jetski'ye biner mi Allah aşkına ? xD
sagol Fatih) daha ne olsun dimiyeterli bizim icin
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.