'hayaL

---> 'hayaL

Maşallah.. Seni tanımak çok güzel abla.. dilerim hayatın boyunca mutlu mesut bi hayat sürersin :)

---> 'hayaL

Çok iyi bir anlatım olmuş , sizin gibi bilgili , kültürlü ve saygılı insanlarla aynı havayı teneffüs ettiğim için sanşlıyım. Allah eşiniz ve evladınızla mutlu mesut bir ömür nasip etsin.Tanımak güzeldi (.

---> 'hayaL

Maşallah.. Seni tanımak çok güzel abla.. dilerim hayatın boyunca mutlu mesut bi hayat sürersin :)

teşekkür ederim kardeşim) Allah herkesi mesut etsin inşaallah..Askersin sanırım Allah ailene kavuştursun bende asker ablasıyım
Çok iyi bir anlatım olmuş , sizin gibi bilgili , kültürlü ve saygılı insanlarla aynı havayı teneffüs ettiğim için sanşlıyım. Allah eşiniz ve evladınızla mutlu mesut bir ömür nasip etsin.Tanımak güzeldi (.

Teşekkür ederim hemşerim) sagolasın...Güzel sözlerin için tekrar teşekkürler iltifat etmişsin insan kendisi neyse karşısındakini de öyle sanarmış, sözlerinin güzelliginin sebebi bu sanırım.. bende sizin gibi efendi, agırbaşlı insanlarla aynı yerde olmaktan mutluyum Allah size daha çok mutluluk nasip etsin..Sayfamda yorumunu görmek güzeldi Sagol)

---> 'hayaL

Beşiktaşlılığın babanızdan kalan miras değilde oğlunuza/kızınıza borcunuz olması dileğiyle.

---> 'hayaL

Hele şu sayfanın güzelliğine, hele yazana bak helee...

xD

*
Denize düşen yılana sarılır, sen jetski'ye mi sarıldın anlamadım.
Denizden korkan jetski'ye biner mi Allah aşkına ? xD

---> 'hayaL

Hele şu sayfanın güzelliğine, hele yazana bak helee...

xD

*
Denize düşen yılana sarılır, sen jetski'ye mi sarıldın anlamadım.
Denizden korkan jetski'ye biner mi Allah aşkına ? xD
evet bakın bana çok güzelimdir xD yazılarımda benim kadar güzeldir birde üstüne ukalalıgı ekleyince böyle biri cıkıyor ortaya:p

bindim valla ben denize ayaklarını bile sokamayan insanım ama bindim) bide yunusları gördüm...sonra döndügümde ablam bana dedi ki ben sana el salladım gördün mü? git abla ya ne eli dedim nerden göreym elini ben kaç kez ayetel kürsi okudum biliyomusun sen xD gözümü bile açmadım..bir kez açtım o da yunusları gördüm o kadar))
yeterli bizim icin :D
sagol Fatih) daha ne olsun dimi

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri