'hayaL

---> 'hayaL

Hayal yine buraya yazmak zorunda kaldıgım için Sizden özür dilerim, Öncelikle buradaki amacımı dile getirmek istiyorum. Foruma girdim çünkü herkesin kaçtığı sorunların çok daha fazlasından kaçtım geldim buraya. ve bu dıyecegımı sizden ricam küstah'ca ukalaca olarak algılamayın benı anlamaya calısın olurmu. Ben buraya arkadaş edinmeye yahut sorun olmaya forumun huzurunu kaçırmaya gelmedim. Hoş sizde görüyorsunuz kimseye ne gönderme yaptım nede sohbet alanında yazdım yazmam çünkü ınsanların ortak alanı burası ve benım tarafımdan sorun olmasını bırılerının kıskanıp sacma sapan konusmaması için yazmam. Konu açar ve gıderim. Yani size şunu sölemek istiyorum Benım bu forumda insanlara, YAZMAMAM MI SUÇ SESSİZ KALMAM MI SUÇ ? ben kimsenin etlisinde sütlüsünde değilim karışmamda kimseyide tanımam Sizden ricam Yönetim sohbet alanınızda She arkadasınıza bunları sölemenız ya hıc bırsey yokken GÖNDERME YAPIYOR. ınsanlar senı tanımak ıstıyor ortamı germe dıyor ? yahu benım ne dusundugum ne ıstedıgım önemli degılmı sizce ?
Buraya yazdım çünkü daha ılımlı ve olgun birisiniz. Hatta yanlıs anlamazsanız Ablam yaşındasınız bunun ıcın yazdım dıyelım ama Sonkez dıyorum Lütfen bıraksınlar artık benım sözlerimi yazdıklarımı ben kımseye gönderme yapmadan YALNIZLIGIMI YAŞAMAK ISTIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM.

---> 'hayaL

...

Forumda ki acemilik günlerim geride kaldı, daha iyi tanıyorum sizleri.
hayaL o bir abla.
Samimi, kültürlü, sevilen, bilerek konuşan, asker yolu gözleyen, yüreği iman dolu, haksızlığa tahammülü yok, dobra, say say bitmez ki,
İyi ki rabbim karşılaştırdı diyorum. Çok seviliyorsun :)
Allahım ömrüne ve yuvanda ki huzura mutluluğa hayırlı bereket versin.
Dualarımdasın.

x1pjzF2-RYhxRWtSbRE9koX_c_fO3LZfsF_mP0rT7tOqS5qDBKgyohO9T6Pttpw0HnGNKemMiCTu78opISAkwYNmKLskbvoFQLakhIGI3e3WGTDE0fOs5-DKA
x1pjzF2-RYhxRWtSbRE9koX_c_fO3LZfsF_mP0rT7tOqS5qDBKgyohO9T6Pttpw0HnGNKemMiCTu78opISAkwYNmKLskbvoFQLakhIGI3e3WGTDE0fOs5-DKA

---> 'hayaL

Ben bu sayfana yorum yapmamışım ne ayıp bana kendimi kınıyorum ;) Hayatımızda kullandığımız 'iyiki'kelimeler den biriside senin için hakkındaki duygularımı zaten biliyorsun içtenliğim senin içtenliğinden bu sözle üç nokta koymak istiyorum

Sevgili Dost,
Bir körün parmak uçları kadar hassasına az rastlanır kalbin...!

---> 'hayaL

sen 30 yaşında kendini sitenin ablası olarak görülüyorsan,ben bir an önce tozlayayım buralardan..:))
burada bana en sıcak ve içten yaklaşan bir kaç kişiden biri olan hayal'e (ablamıza) hazır yeri gelmişken teşekkür etmek isterim...

---> 'hayaL

Hayal yine buraya yazmak zorunda kaldıgım için Sizden özür dilerim, Öncelikle buradaki amacımı dile getirmek istiyorum. Foruma girdim çünkü herkesin kaçtığı sorunların çok daha fazlasından kaçtım geldim buraya. ve bu dıyecegımı sizden ricam küstah'ca ukalaca olarak algılamayın benı anlamaya calısın olurmu. Ben buraya arkadaş edinmeye yahut sorun olmaya forumun huzurunu kaçırmaya gelmedim. Hoş sizde görüyorsunuz kimseye ne gönderme yaptım nede sohbet alanında yazdım yazmam çünkü ınsanların ortak alanı burası ve benım tarafımdan sorun olmasını bırılerının kıskanıp sacma sapan konusmaması için yazmam. Konu açar ve gıderim. Yani size şunu sölemek istiyorum Benım bu forumda insanlara, YAZMAMAM MI SUÇ SESSİZ KALMAM MI SUÇ ? ben kimsenin etlisinde sütlüsünde değilim karışmamda kimseyide tanımam Sizden ricam Yönetim sohbet alanınızda She arkadasınıza bunları sölemenız ya hıc bırsey yokken GÖNDERME YAPIYOR. ınsanlar senı tanımak ıstıyor ortamı germe dıyor ? yahu benım ne dusundugum ne ıstedıgım önemli degılmı sizce ?
Buraya yazdım çünkü daha ılımlı ve olgun birisiniz. Hatta yanlıs anlamazsanız Ablam yaşındasınız bunun ıcın yazdım dıyelım ama Sonkez dıyorum Lütfen bıraksınlar artık benım sözlerimi yazdıklarımı ben kımseye gönderme yapmadan YALNIZLIGIMI YAŞAMAK ISTIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM.

Estf...özürlük birşey yok...Ne oldugunu bilmiyorum belki bir yanlış anlaşılma olmuştur tabi she kardeşimizle de görüşürüm , kimse kimseyle konuşmak sohbet etmek zorunda degil arkadaş olmak zorunda da degil..birbirimizi kırmadan kızdırmadan gecinip gidecegiz burada...öyle de yapıyoruz zaten aranzda ne oldu bilmedigim için pek bişey söyleyemiyorum ama mutlaka bir yanlış anlama vardır she kardeşimiz de gayet samimi güleryüzlü iyi biridir sizinle bir sorunu olacagını sanmam, sizinde onunla olmaz zaten...Hallederiz çözülmeyecek birşey degil , bizde sizler gibi hayatın sıkıntılarından biraz uzaklaşmak için buradayız sizi anlıyorum o yüzden...sözlerinizi üzerine alınanlar olmuş belli ki o yüzden size öyle birşey yazılmış...yine bir sıkıntınız olursa buradan yazabilirsiniz...şimdilik hayırlı günler
...

Forumda ki acemilik günlerim geride kaldı, daha iyi tanıyorum sizleri.
hayaL o bir abla.
Samimi, kültürlü, sevilen, bilerek konuşan, asker yolu gözleyen, yüreği iman dolu, haksızlığa tahammülü yok, dobra, say say bitmez ki,
İyi ki rabbim karşılaştırdı diyorum. Çok seviliyorsun :)
Allahım ömrüne ve yuvanda ki huzura mutluluğa hayırlı bereket versin.
Dualarımdasın.

Teşekkür ederim) güzel sözlerin için sizlerde böyle bir izlenim bıraktıysam ne mutlu bana...Abartmışsın biraz ama) sagolasın canım Dualar karşılıklı inşallah

---> 'hayaL

Ben bu sayfana yorum yapmamışım ne ayıp bana kendimi kınıyorum ;) Hayatımızda kullandığımız 'iyiki'kelimeler den biriside senin için hakkındaki duygularımı zaten biliyorsun içtenliğim senin içtenliğinden bu sözle üç nokta koymak istiyorum

Sevgili Dost,
Bir körün parmak uçları kadar hassasına az rastlanır kalbin...!

Çok teşekkür ederim canım sende senin hakkındaki düşüncelerimi biliyorsun) daha bugun tazeledik aynı şeyleri...Çok degerli sayılı insanlardansın aklıma geldikçe gülümsedigim nadir kişilerdensin iyiki benimlesin :eda:
@'hayaL

Sizin konunuzda 8. sayfaya bakarmısınız ?
şimdi size cevap yazıyordum

sen 30 yaşında kendini sitenin ablası olarak görülüyorsan,ben bir an önce tozlayayım buralardan..:))
burada bana en sıcak ve içten yaklaşan bir kaç kişiden biri olan hayal'e (ablamıza) hazır yeri gelmişken teşekkür etmek isterim...
) Teşekkür ederim ama siz yokken en büyük bendim) siz gelince kendimi 18 19 yaşında genc kız zannetmeye başladım xD iyi ki geldiniz...Tozlanmayın hem gitmesini hiç istemedigim kişiler arasındasınız forum için güzel bir renksiniz) Ben teşekkür ederim

---> 'hayaL

Allah razı olsun teşekkür ediyorum aramızda bir sorun olmadı sadece forum oyunlarında Şımarık yazmıs bende ön yargılı yazdım ve bugünde Tanınmaz barışalım yazmıs bende kimseye küs değilim sadece forumda yalnız kalmak istiyorum dedim ve BAŞLADI YAZMAYA SOHBET FORUM SOHBET bölümünde yazışmalar var. Yanı benım dısımda gelısıyor herşey ortamı germe ınsanlar senı tanımak ıstıyor yazmıs. bende ıstemıyorum dedım.

Cidden anlamıyorum çokmu zor bırısı yalnız kalmak ıstedıgınde o kısının ısteğına saygı duymak.

ilginizden dolayı çok ama cok teşekkür ediyorum sağolun

---> 'hayaL

Allah razı olsun teşekkür ediyorum aramızda bir sorun olmadı sadece forum oyunlarında Şımarık yazmıs bende ön yargılı yazdım ve bugünde Tanınmaz barışalım yazmıs bende kimseye küs değilim sadece forumda yalnız kalmak istiyorum dedim ve BAŞLADI YAZMAYA SOHBET FORUM SOHBET bölümünde yazışmalar var. Yanı benım dısımda gelısıyor herşey ortamı germe ınsanlar senı tanımak ıstıyor yazmıs. bende ıstemıyorum dedım.

Cidden anlamıyorum çokmu zor bırısı yalnız kalmak ıstedıgınde o kısının ısteğına saygı duymak.

ilginizden dolayı çok ama cok teşekkür ediyorum sağolun

Rica ederim görevimiz...cümlemizden razı olsun Allah ..Yalnız kalmak istemek en dogal hakkınız anlıyorum...Tekrarı olmaz bu tür şeylerin

keyifli forumlar dilerim

---> 'hayaL

"Dört Şeyi Dört Yere Bırakın; Uyumayı Kabre, Rahatı Sırat Köprüsüne,
Övünmeyi Mizana, Arzu ve istekleri CENNETE"

[Hz.Ebubekir]

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri