hat

---> hat

bu kadar sıkıntılı olacağını bilseydim hiç olmazdım şimdiye kadar kırkım çıkmış olurdu . hayır çok sormuyorsun istediğini sorabilirsin

Merhaba.

Ağzınızdan yel alsın kardeşim.
Bir defa asla yalnız değilsin.
Her şeye muktedir olamasak ta,
Sıkıntılarınızı paylaşalım.

Bizim sıkıntılarımızı çok arkadaşımız paylaştı.
Çok yararını gördük.

Sorunu bilmiyoruz ama,
Çaresiz bir zamanımızda elimizden tutuldu,
Elbette yaradan sayesinde.

Hiçbir şeyle düşmeyen ateş,
Düştü ve rahatlama sağladı.

Lütfen kıl kadar da fayda olsa,
Seviniriz.

+ Yaradan her şeye muktedirdir.
Mucizeler her zaman gerçekleşir.
Yeter ki İsteyelim,
İstemesini bilelim.

Bilesin ki yaradan bize,
Çok mucizeler lütfetti.
Halen de lütfediyor.
Minnettarız kendisine.( bu konuda sen ben yoktur biliyorsun)

Bir rica moralini asla bozma,
Ve güven Yaradan'a.

Ve paylaş sıkıntıları.
Her insanın başına gelebilir.
Hep birlikte yanındayız,
Bilesin.

Allah'a emanet ol.

Saygılar.

---> hat

[MENTION=129837]zaman93[/MENTION]
merhabalar hat yapiyormussunuz. Ben kaligrafi ve hat sanatlarina bayilirim hayranimdir onlara ama becreksizim malesef daha dogrusu hic denemedim :) acaba zahmet olmassa su altta ki arapca yaziyi hatli bir sekilde yazarmisiniz bos zamaninizda :)

0bqrER.jpg

---> hat

[MENTION=129837]zaman93[/MENTION]
merhabalar hat yapiyormussunuz. Ben kaligrafi ve hat sanatlarina bayilirim hayranimdir onlara ama becreksizim malesef daha dogrusu hic denemedim :) acaba zahmet olmassa su altta ki arapca yaziyi hatli bir sekilde yazarmisiniz bos zamaninizda :)

0bqrER.jpg

tesekkur ederim kaligrefi'yide cok severim simsiyah isimli calismalarimida belki seversin hat yazmak zordur harfleri doyru yerlestirmek ugrastirir ama denemek istiyorum

---> hat

Sağol kardeşim benim ellerine sağlık (:)
Harbiden zor zanaat nasıl keşfettin bu becerini ?

---> hat

Sağol kardeşim benim ellerine sağlık (:)
Harbiden zor zanaat nasıl keşfettin bu becerini ?

çocukkende yazardım arapça kelimeler yazılar falan ama bu işin isminin hat yada kaligrefi olduğunu bilmiyordum okuldayken din dersi hocam gördü yazdıklarımı teşfik etti bi kaç kitap verdi derken ilerledi sonra anime çizmeye başladım uzun zamandır yapmadığım bi çizim aslında özlemişim iyi oluyor çizmek yani böyle işte :hi:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri