hat

---> hat

harika çalışmalar her zamanki gibi.

bak kendini harcatma bir iş olarak yap bunu samimi söylüyorum.

---> hat

Harikasin [MENTION=129837]zaman93[/MENTION] bende ilk defa deneme yaptim. Bakalim begenecekmisin. Seninki kadar guzel degil ama ben birazda aceleciyim :)
404b5cc1bfb2e914657fd0cc70a0fd51.jpeg

e388a2db9c63c9abf802de79fce7bd05.jpeg

82da3cb8252a82f2c91b5016902b89c2.jpeg

---> hat

Basit gibi gorunuyor ama en basit bir cizgiyi cizmesi bile ugrastiriyor. Seni tebrik ediyorum. Ilk eklediklerin ve son eklediklerinin arasinda fark gorunuyor. Baya gelistirmissin kendini. +rep

---> hat

Basit gibi gorunuyor ama en basit bir cizgiyi cizmesi bile ugrastiriyor. Seni tebrik ediyorum. Ilk eklediklerin ve son eklediklerinin arasinda fark gorunuyor. Baya gelistirmissin kendini. +rep

teşekür ederim haklısın çizmesi uğraştırıcı çalışmadır hat ama sevdikten sonra insana bu uğraş çok zevkli geliyor sağlığım pek iyi değil bu aralar çizim yapamıyorum ama sende yeni başlıyan biri için hiçde fena sayılmazsın çalıştıkça daha iyi olursun biraz sabır :love3:

---> hat

teşekür ederim haklısın çizmesi uğraştırıcı çalışmadır hat ama sevdikten sonra insana bu uğraş çok zevkli geliyor sağlığım pek iyi değil bu aralar çizim yapamıyorum ama sende yeni başlıyan biri için hiçde fena sayılmazsın çalıştıkça daha iyi olursun biraz sabır :love3:

Haklisin. Tsk ederim.
Gecmis oksun hayirdir neyin var? Onemli birsey yoktur umarim.

Diger calismalarima bakmak istersen eger
http://www.duslerforum.org/kendi-calismalarim-tekrar-t491823.html?t=491823

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri