carizma6666
Kayıtlı Üye
---> вiz нєρ ѕüρєяi[z] ;] # ` άчşє ~ вüşяά ´
:181:
AŞKMMI
:181:
Bana torpil geçsenize hain modlar:I
Aferin aşkıma
AŞKMMI
Bana torpil geçsenize hain modlar:I
Aferin aşkıma
Buraya koptum:IAçmısın dedi bana hayır değilim dedi.
Başlığı görünce yuh kaç kişi buluşmuşlar fılan dedim:I
Megerse safolugum tutmuş benim:I
Çok güzel günmüş layn.
Kıskancımdan yarıldım burda.
Buraya koptum:I
Neyse.
Kardeşliğiniz hiç bozulmasın inşallah.
Nice buluşmalara vesselam afsds.
Asi Ruh & LoKuMuM
Büyük buluşma sonunda gerçekleşti.
Büyük ısrarlar üzerine yazıyorum p
Hala ayaklarım ağırıyor ama.
Sabah 6'da uyandım resmen uyuyamıyorum şaka gibi. Uyudum tekrar 7'de kalktım. Tekrar uyudum uyandığımda saat 8'di. Akın 8'de beni uyandır demişti. Arıyorum telefona cevap veren yok. Meğer beyfendi telefonunu sessizde unutmuş halbuki akşam unutma demiştim. Kendiliğinden 2 dakika sonra uyandı. Kalp kalbe p
İşte hazırlandım falan. Baktım Akın bindim ben dedi bende çıktım evden otobüsü az kalsın kaçırıyordum sağolsun bekledi koşa koşa gittim.
Halk evinde inicektim meğer benm halk evi diye bildiğim yer Vilayetmiş. Az kalsın iniyordum o kadr yolu yürücektim bide.
Geldim işte indim otobüsten. Akın:|
Allah'm hiç farkı yok kameradan tıpa tıp ikizi sanki nesi farklı olcaktıki xD
Öpüşme faslı falan.
Baktım AKın benden çok konuşuyor ben ağzımı açmıyorum.
Görmen lazım kopuşa geçti çocuk xD
Dayanamadım bende başladım konuşmaya yoldaki halimiz tam görülmelik her kelime sonunda kahkahalara boğuluyoruz xD
Normalde Akın suskun puskun ağzını açmayan biridir.
Açmısın dedi bana hayır değilim dedim. Ben olsam sende olurdun dmi dedi biz yine kahkaha. Aslında şaşırtıcı ben ve tokluk xD
Yolda iki çocuk vardı arkadan laf attılar küçükler daha 6-7 yaşlarında Allah sevdiğinize birbirinize kavuştursunmu ne dedi ben yarıldım Akında ses yok xD
Herneyse biz tabi iki cahil İzmit'in ortasında kafe arıyoruz.
Bulamadık ya şaka gibi.
Akına dedimki takıl peşime ben bulurum. Aynı yeri farklı yollardan tam 3 defa geçtik yine aynı yere başa döndük xD
Artık sormaktan başka çaremiz yoktu. Fethiye Caddesini sorduk malum sormamıza rağmen yine bulamadık ama çarşının merkezine gittik.
Açmısın diye sormasından tam 10 dakika geçti.
Akın ben açım yiyelim dedimxD
Benm sürekli gittiğim bir dönerci vardı. Oraya gittik yedik içtik kaltık. Hesap Akının tabisi xD
Çarşıda dolaştık işte biraz. Tabi biz hala konuşuyoruz.
Ncıty'e gidelim dedim. Girdik işte. Oyun salonu vardı yürü Akın giriyoruz dedim. Böyle ortada bir taş var iki yanda biz kalemize sokmamaya çalışıyoz falan adını bilmiyorum ondan oynadıkxD . İlkini Akın bey yendi. Sinir oldum tekrar oynıcaz dedim yine oynadık son anda yeniliyorken yendiiiii :M Böyle minik çocuklar için top havuzları varya dedim bak Akın senin yaş grubun hadi git jeton bendenxD Tip tip baktı kendileri. Araba yarışı oynadık sonra ikimizde 2. olduk.
Ordan çıktık Turkcelle kontör yükletmeye gittik. Nazlıyı aradık sonra. Yerlerdeyiz biz ama nasıl gülüyoruz yolun ortasında millet bize bakıyor. Nazlının srulara kop valla meraklı melehatım p
Carrefoura girdik. Bişeyler alalım dedi. Ne alsan beğenirsiniz 4 tane muz xD Yolda yine Nazlıyı aradık hem konuşuyo hem gülüyo bi yandanda muzu yiyoruz amma güzeldi. Telefonu kapattık Akın sesini inceltip Nazlının taklitini yaptı öldürdü beni gülmekten
Ayşenur bebesinide aradık saf ya napıyosunu naber slm tamam xD
Dedim kapa telefonu zaten vodefone kontörlerim gidiyoxD
Anıl aklımıza geldi açmaz diye aramadık.
Buğrayı arama lafı bile edilmedi ama dedikodusunu yaptık xD
Kartal yuvasına gittik Dolphine. Tabiki ben dışarda kendilerini bekledim. Bileklik almş al sen tak diyo oldu xD
Baya yürüyüşün ardından yeter artık gidelim dedim.
Otobüs durağına doğru yürürken yine bir faciaxD
Cinganeler kenarda gül satıyo sevdiceğine bir gül alasın abi diyo :11:
Akın gaza bastı bende arkasından kadın peşimizden geliyor gülü zorla elime verdi. Hadi be abi sevdiğine bir gül diyo ben yarılıyorum. Akın orda açıklama yapıyo biz arkadaşız diye xD
Sonunda 10 Tl'lik gülü 2 Tl'ye aldıkxD
Merdivenlerden çıkıyoruz. Abi Allah sevdiğine kavuştursun mendil al ekmek parası falan. Akın tam alıyordu diğeri geldi peşinden. Yürü Akın dedim gaza bastıkxD
Durağa sonunda vardıkkkkk.
Otobüs hemen geldi zaten. Ayrılma faslı falan.
Otobüse bindim ve eve geldim.
Süper birgündü gerçekten. Akın baya masrafa girdi ama. Karizmayı çizdirmim diye Allah bilir bugün ne kadr para ödedixD
2. dönemde okulun sonuna doğru İstanbul'a gidicez söz verdi.
Herşey için teşekkürler Balımmmmm p
Kıskandım:67:
Kızlar bana bakıyordu "Şu tatlı çocuğun yanında ki boya kutusu Km ? " türündende sana.xDAraba farı gibiymiş peh.
Güzele kim bakmaz Akınım kızların bile ilgisini çekiyorum napim
Erkek geliyo Akın beni kenara çekiyor kıyamam ya xD
Eğlenmez olurmuyum ya çok güzeldi ayaklarım hala sızlıyo ama olsun.
Resimi unuttuk ya otobüse binerken aklımıza geldik artık 2. buluşmada , İstanbulda falan xD
adınıza sevindim arkadaşlar (
adınıza sevindim arkadaşlar (
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.