» Hadi ya ¬ ` Ayşe ~ Büşra ´

---> вiz нєρ ѕüρєяi[z] ;] # ` άчşє ~ вüşяά ´

Koca forumda dikkatinizi bi o mu çektixD

Vay la ;f

Asi Ruh & LoKuMuM

Büyük buluşma sonunda gerçekleşti.
Büyük ısrarlar üzerine yazıyorum :pp
Hala ayaklarım ağırıyor ama.

Sabah 6'da uyandım resmen uyuyamıyorum şaka gibi. Uyudum tekrar 7'de kalktım. Tekrar uyudum uyandığımda saat 8'di. Akın 8'de beni uyandır demişti. Arıyorum telefona cevap veren yok. Meğer beyfendi telefonunu sessizde unutmuş halbuki akşam unutma demiştim. Kendiliğinden 2 dakika sonra uyandı. Kalp kalbe :pp

İşte hazırlandım falan. Baktım Akın bindim ben dedi bende çıktım evden otobüsü az kalsın kaçırıyordum sağolsun bekledi koşa koşa gittim.

Halk evinde inicektim meğer benm halk evi diye bildiğim yer Vilayetmiş. Az kalsın iniyordum o kadr yolu yürücektim bide.

Geldim işte indim otobüsten. Akın:|
Allah'm hiç farkı yok kameradan tıpa tıp ikizi sanki nesi farklı olcaktıki xD

Öpüşme faslı falan.

Baktım AKın benden çok konuşuyor ben ağzımı açmıyorum.
Görmen lazım kopuşa geçti çocuk xD
Dayanamadım bende başladım konuşmaya yoldaki halimiz tam görülmelik her kelime sonunda kahkahalara boğuluyoruz xD
Normalde Akın suskun puskun ağzını açmayan biridir.
Açmısın dedi bana hayır değilim dedim. Ben olsam sende olurdun dmi dedi biz yine kahkaha. Aslında şaşırtıcı ben ve tokluk xD

Yolda iki çocuk vardı arkadan laf attılar küçükler daha 6-7 yaşlarında Allah sevdiğinize birbirinize kavuştursunmu ne dedi ben yarıldım Akında ses yok xD

Herneyse biz tabi iki cahil İzmit'in ortasında kafe arıyoruz.
Bulamadık ya şaka gibi.
Akına dedimki takıl peşime ben bulurum. Aynı yeri farklı yollardan tam 3 defa geçtik yine aynı yere başa döndük xD

Artık sormaktan başka çaremiz yoktu. Fethiye Caddesini sorduk malum sormamıza rağmen yine bulamadık ama çarşının merkezine gittik.
Açmısın diye sormasından tam 10 dakika geçti.
Akın ben açım yiyelim dedimxD

Benm sürekli gittiğim bir dönerci vardı. Oraya gittik yedik içtik kaltık. Hesap Akının tabisi xD

Çarşıda dolaştık işte biraz. Tabi biz hala konuşuyoruz.

Ncıty'e gidelim dedim. Girdik işte. Oyun salonu vardı yürü Akın giriyoruz dedim. Böyle ortada bir taş var iki yanda biz kalemize sokmamaya çalışıyoz falan adını bilmiyorum ondan oynadıkxD . İlkini Akın bey yendi. Sinir oldum tekrar oynıcaz dedim yine oynadık son anda yeniliyorken yendiiiii :M Böyle minik çocuklar için top havuzları varya dedim bak Akın senin yaş grubun hadi git jeton bendenxD Tip tip baktı kendileri. Araba yarışı oynadık sonra ikimizde 2. olduk.

Ordan çıktık Turkcelle kontör yükletmeye gittik. Nazlıyı aradık sonra. Yerlerdeyiz biz ama nasıl gülüyoruz yolun ortasında millet bize bakıyor. Nazlının srulara kop valla meraklı melehatım :pp

Carrefoura girdik. Bişeyler alalım dedi. Ne alsan beğenirsiniz 4 tane muz xD Yolda yine Nazlıyı aradık hem konuşuyo hem gülüyo bi yandanda muzu yiyoruz amma güzeldi. Telefonu kapattık Akın sesini inceltip Nazlının taklitini yaptı öldürdü beni gülmekten

Ayşenur bebesinide aradık saf ya napıyosunu naber slm tamam xD
Dedim kapa telefonu zaten vodefone kontörlerim gidiyoxD
Anıl aklımıza geldi açmaz diye aramadık.
Buğrayı arama lafı bile edilmedi ama dedikodusunu yaptık xD

Kartal yuvasına gittik Dolphine. Tabiki ben dışarda kendilerini bekledim. Bileklik almş al sen tak diyo oldu xD

Baya yürüyüşün ardından yeter artık gidelim dedim.
Otobüs durağına doğru yürürken yine bir faciaxD
Cinganeler kenarda gül satıyo sevdiceğine bir gül alasın abi diyo :11:
Akın gaza bastı bende arkasından kadın peşimizden geliyor gülü zorla elime verdi. Hadi be abi sevdiğine bir gül diyo ben yarılıyorum. Akın orda açıklama yapıyo biz arkadaşız diye xD
Sonunda 10 Tl'lik gülü 2 Tl'ye aldıkxD

Merdivenlerden çıkıyoruz. Abi Allah sevdiğine kavuştursun mendil al ekmek parası falan. Akın tam alıyordu diğeri geldi peşinden. Yürü Akın dedim gaza bastıkxD
Durağa sonunda vardıkkkkk.
Otobüs hemen geldi zaten. Ayrılma faslı falan.
Otobüse bindim ve eve geldim.

Süper birgündü gerçekten. Akın baya masrafa girdi ama. Karizmayı çizdirmim diye Allah bilir bugün ne kadr para ödedixD
2. dönemde okulun sonuna doğru İstanbul'a gidicez söz verdi.

Herşey için teşekkürler Balımmmmm :pp

Son düzenleme:
---> # ` άчşє ~ вüşяά ´ | LoKuMuM & Asi Ruh Büyük Buluşma:D|

Başlığı görünce yuh kaç kişi buluşmuşlar fılan dedim:I

Megerse safolugum tutmuş benim:I

Çok güzel günmüş layn.
Kıskancımdan yarıldım burda.
Açmısın dedi bana hayır değilim dedi.
Buraya koptum:I
Neyse.
Kardeşliğiniz hiç bozulmasın inşallah.
Nice buluşmalara vesselam afsds.

Başlığı görünce yuh kaç kişi buluşmuşlar fılan dedim:I

Megerse safolugum tutmuş benim:I

Çok güzel günmüş layn.
Kıskancımdan yarıldım burda.
Buraya koptum:I
Neyse.
Kardeşliğiniz hiç bozulmasın inşallah.
Nice buluşmalara vesselam afsds.

:11:
Küçük bir harf eksikliğixD
Sana demeden başlığı değiştirdim :pp
Sağol bitanemmm.
Umarım ikimizinde böyle günleri olur çok isterim biliyosun :)

Baryamda ziyaretime gelince bizimde böyle bir günümüz olacak
inşallahxD

Rüyanda gör bayram ziyaretini :11:
Düğüne gelince artık bitanem

Anca rüyanda görürsün diyorsun yani.
Geberesice.
Düğünü sabırsızlıkla bekliyoru/z :)

Asi Ruh & LoKuMuM

Büyük buluşma sonunda gerçekleşti.
Büyük ısrarlar üzerine yazıyorum :pp
Hala ayaklarım ağırıyor ama.

Sabah 6'da uyandım resmen uyuyamıyorum şaka gibi. Uyudum tekrar 7'de kalktım. Tekrar uyudum uyandığımda saat 8'di. Akın 8'de beni uyandır demişti. Arıyorum telefona cevap veren yok. Meğer beyfendi telefonunu sessizde unutmuş halbuki akşam unutma demiştim. Kendiliğinden 2 dakika sonra uyandı. Kalp kalbe :pp

İşte hazırlandım falan. Baktım Akın bindim ben dedi bende çıktım evden otobüsü az kalsın kaçırıyordum sağolsun bekledi koşa koşa gittim.

Halk evinde inicektim meğer benm halk evi diye bildiğim yer Vilayetmiş. Az kalsın iniyordum o kadr yolu yürücektim bide.

Geldim işte indim otobüsten. Akın:|
Allah'm hiç farkı yok kameradan tıpa tıp ikizi sanki nesi farklı olcaktıki xD

Öpüşme faslı falan.

Baktım AKın benden çok konuşuyor ben ağzımı açmıyorum.
Görmen lazım kopuşa geçti çocuk xD
Dayanamadım bende başladım konuşmaya yoldaki halimiz tam görülmelik her kelime sonunda kahkahalara boğuluyoruz xD
Normalde Akın suskun puskun ağzını açmayan biridir.
Açmısın dedi bana hayır değilim dedim. Ben olsam sende olurdun dmi dedi biz yine kahkaha. Aslında şaşırtıcı ben ve tokluk xD

Yolda iki çocuk vardı arkadan laf attılar küçükler daha 6-7 yaşlarında Allah sevdiğinize birbirinize kavuştursunmu ne dedi ben yarıldım Akında ses yok xD

Herneyse biz tabi iki cahil İzmit'in ortasında kafe arıyoruz.
Bulamadık ya şaka gibi.
Akına dedimki takıl peşime ben bulurum. Aynı yeri farklı yollardan tam 3 defa geçtik yine aynı yere başa döndük xD

Artık sormaktan başka çaremiz yoktu. Fethiye Caddesini sorduk malum sormamıza rağmen yine bulamadık ama çarşının merkezine gittik.
Açmısın diye sormasından tam 10 dakika geçti.
Akın ben açım yiyelim dedimxD

Benm sürekli gittiğim bir dönerci vardı. Oraya gittik yedik içtik kaltık. Hesap Akının tabisi xD

Çarşıda dolaştık işte biraz. Tabi biz hala konuşuyoruz.

Ncıty'e gidelim dedim. Girdik işte. Oyun salonu vardı yürü Akın giriyoruz dedim. Böyle ortada bir taş var iki yanda biz kalemize sokmamaya çalışıyoz falan adını bilmiyorum ondan oynadıkxD . İlkini Akın bey yendi. Sinir oldum tekrar oynıcaz dedim yine oynadık son anda yeniliyorken yendiiiii :M Böyle minik çocuklar için top havuzları varya dedim bak Akın senin yaş grubun hadi git jeton bendenxD Tip tip baktı kendileri. Araba yarışı oynadık sonra ikimizde 2. olduk.

Ordan çıktık Turkcelle kontör yükletmeye gittik. Nazlıyı aradık sonra. Yerlerdeyiz biz ama nasıl gülüyoruz yolun ortasında millet bize bakıyor. Nazlının srulara kop valla meraklı melehatım :pp

Carrefoura girdik. Bişeyler alalım dedi. Ne alsan beğenirsiniz 4 tane muz xD Yolda yine Nazlıyı aradık hem konuşuyo hem gülüyo bi yandanda muzu yiyoruz amma güzeldi. Telefonu kapattık Akın sesini inceltip Nazlının taklitini yaptı öldürdü beni gülmekten

Ayşenur bebesinide aradık saf ya napıyosunu naber slm tamam xD
Dedim kapa telefonu zaten vodefone kontörlerim gidiyoxD
Anıl aklımıza geldi açmaz diye aramadık.
Buğrayı arama lafı bile edilmedi ama dedikodusunu yaptık xD

Kartal yuvasına gittik Dolphine. Tabiki ben dışarda kendilerini bekledim. Bileklik almş al sen tak diyo oldu xD

Baya yürüyüşün ardından yeter artık gidelim dedim.
Otobüs durağına doğru yürürken yine bir faciaxD
Cinganeler kenarda gül satıyo sevdiceğine bir gül alasın abi diyo :11:
Akın gaza bastı bende arkasından kadın peşimizden geliyor gülü zorla elime verdi. Hadi be abi sevdiğine bir gül diyo ben yarılıyorum. Akın orda açıklama yapıyo biz arkadaşız diye xD
Sonunda 10 Tl'lik gülü 2 Tl'ye aldıkxD

Merdivenlerden çıkıyoruz. Abi Allah sevdiğine kavuştursun mendil al ekmek parası falan. Akın tam alıyordu diğeri geldi peşinden. Yürü Akın dedim gaza bastıkxD
Durağa sonunda vardıkkkkk.
Otobüs hemen geldi zaten. Ayrılma faslı falan.
Otobüse bindim ve eve geldim.

Süper birgündü gerçekten. Akın baya masrafa girdi ama. Karizmayı çizdirmim diye Allah bilir bugün ne kadr para ödedixD
2. dönemde okulun sonuna doğru İstanbul'a gidicez söz verdi.

Herşey için teşekkürler Balımmmmm :pp

4 saatlik uykunun üzerindeyim o da yetmemiş gibi Büşrayı çekmek ayrı bir dert.:)
Gözlerde mavimsi bir kalem sanki araba farı.xD
O kadar dikkat çekici ki biri ki Büşra yoldan geçen kızlar bile ona bakıyor ters ters.Bende kızlara bakınca Büşra beni sapık sandı kesin xD
Delinin aklına uyduk çok konuşur,konuşturur yol iz bilir sandık yanıldık.Baktım ki yürümekten baska yapacak brşey yok konuşan biri olmasada sıkıcı bir gün geçireceğiz mecbur sorumluluk aldım.:ppUmarım eğlenmişsinizdir küçük hanım =)
Nazli seviliyorsun tatlım.Fotoğraf çekilmedik Fotoğrafçı bulamadık çünkü affet bizi D: Ama camda gördüğünle aynı şahısım emin olabilirsin.xD Telefondaki iltifatların için teşekkür ediyorum.:) Ama ses tellerim kan revan içinde kalmıstı 1 hafta önce o yüzden yara durumunda şuan büşranın yanında baya kalın çıkıyordu bunu farkediyordum ama seninle konuşunca açıldı bak sen Allahın işinexD
Çok soru soruyorsun bu arada.xD
Ayşenur ;En geveze halime denk geldin sus pus halime denk gelsen telefonda çıtımız çıkmazdı.:)
Herneyse ayaklarına sağlık Lokumum o kadar yolu zahmet edip geldin güzel gün için teşekkür ediyorum.: ) Dahada buluşursam iki olsun Hehe=)

Kıskandım:67:

Araba farı gibiymiş peh.
Güzele kim bakmaz Akınım kızların bile ilgisini çekiyorum napim
Erkek geliyo Akın beni kenara çekiyor kıyamam ya xD
Eğlenmez olurmuyum ya çok güzeldi ayaklarım hala sızlıyo ama olsun.
Resimi unuttuk ya otobüse binerken aklımıza geldik artık 2. buluşmada , İstanbulda falan xD

Araba farı gibiymiş peh.
Güzele kim bakmaz Akınım kızların bile ilgisini çekiyorum napim
Erkek geliyo Akın beni kenara çekiyor kıyamam ya xD
Eğlenmez olurmuyum ya çok güzeldi ayaklarım hala sızlıyo ama olsun.
Resimi unuttuk ya otobüse binerken aklımıza geldik artık 2. buluşmada , İstanbulda falan xD
Kızlar bana bakıyordu "Şu tatlı çocuğun yanında ki boya kutusu Km ? " türündende sana.xD
Resimi hatırlasanda pek niyetim yoktu aslında çekilmeye ama makarası iyiydi Nazli'yla..xD
İstanbulu unut daha İzmiti blmiyoruz kaldı İstanbulumuz =)

adınıza sevindim arkadaşlar (:)

Boya küpümü sen boya küpü görmemişsin göz kalemi azcık fazlaydı xD

Resim konusunda açıkçası bende taraftarı değildim yukardan aşağıdan telefonu tutup çekerdik xD

Allah Allah bişey olmaz. Sora sora Bağdat bulunur şekerim.

Geberdim :I

Baktım Telefon Çalıyor Birde Ne Göreyim Büş Arıyor , Aksi Gibi Misafir Var.

Kalbim Nasıl Çarpıyor Görmelisiniz , Neyse Açtım , Büşra Hemen Demez Mi Ayşenur :I

He Dedim , Nasılsın Yavrum Filan , Konuşuyoduk , Birde Gribim Ki Hiç Sorma :I

Öksürüğüm Geldi Mi ? Öksüremiyorum , Sıkıştım Konuşamıyorum He Filan Diyip Geçiştiriyorum :I

Sonra Akın Aldı Teefonu , Alır Almaz Kahkahayı Basmaz Mı :I

Sesin Kötü Filan Demez Mi , Morelman Yıkıldım Kes Filan Diyorum , Tabi Öksürük Hala İçimde Kıpkırmızı Oldum :I

Akın Sormaz Mı Sesim Nasıl , Onayladım Dedim Bende :I

Tabi Voda Olduğum İçin Az Konuştuk , Akın Hemen Demez Mi " Tamam Yavrum Biz Sonra Ararız Seni Seviyorum , Öptüm " Cevap Verecektim Ki Baktım telefon Kapanmış , Rencide Oldum Ln :I

Akının İsteği Üzerine Turkcelle Geçicem Ama xD

Niyse Çok Kıskandım Cidden.

Akın Yavrum Sesin Gerçekten Çok Güzel.

1 Tl Her Yöne Bedavam Var , Arıcam seni Bebek , Ama Önce Şu Gribim Geçsin , Konuşamıyorum Yoksa xD

Sizi Seviyorum.

Akın Kahkahalarına Bayıldım Hayatım xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri