» Hadi ya ¬ ` Ayşe ~ Büşra ´

---> # ` άчşє ~ вüşяά ´ | LoKuMuM & Asi Ruh Büyük Buluşma:D|

Neyse şu başlığa Yaren'de eklenmesi dileğiyle :pp

Siz gezip eğlenirken ben ders çalışıyordum bebişlerim :)

Akının çekineceğinden şüpheliyken buda neyin nesi oluyor büşra xD

Biz erkekler için buluşmanın tek kötü yanı masraf oluyor sanırım

Buluştuğumuz kızların yemeğe pek bir düşkün olması da kötü bir tesadüf olsa gerek :pp

Siz gezip eğlenirken ben ders çalışıyordum bebişlerim :)

Akının çekineceğinden şüpheliyken buda neyin nesi oluyor büşra xD

Biz erkekler için buluşmanın tek kötü yanı masraf oluyor sanırım

Buluştuğumuz kızların yemeğe pek bir düşkün olması da kötü bir tesadüf olsa gerek :pp

Ay kıyamam.
Ot yiyomusun ?
Hiç sorma abi Akın enerjimi görünce dayanamadı xD
Ne demek istediğini anladm beni sinir etme derim bebeğim.

Son düzenleme:

Bebişlerim günleer sonrasında sadece sizin için girdim nete kıymetinizi bilin :50:

Büş sabahın köründe uyandım msjını gördüm sonra uyumaya devam ettim ve rüyamda seni gördüm xD
Rüyamda seninle 3G den konuşuyoduk ya tam kopmalık :11:

Neyse sonra aradın beni diyorum akına ver telefonu ordan da akının sesi geliyo diyorum bu Akının sesi mi :|
Abi harbi harbi süper sesin var ya
Büşe de Akının sesi süper geliyo deyince Akın dayanamadı tabi aldı telefonu :11:
Çocuğa o kadar iltifat ettim 1 kez olsun senin de sesin güzelmiş nazlı demedi pislik :11:

Ay hele o kahkahan yok mu akıın beni telefonda büşrayı orda koparttın xD
Burdaki Akından bence ççoook daha farklıymışsın xD
Burdaki ters :pp kaba :pp küfürbaz xD akından eser yok dermişim xD

Ordan çıktık Turkcelle kontör yükletmeye gittik. Nazlıyı aradık sonra. Yerlerdeyiz biz ama nasıl gülüyoruz yolun ortasında millet bize bakıyor. Nazlının srulara kop valla meraklı melehatım
Carrefoura girdik. Bişeyler alalım dedi. Ne alsan beğenirsiniz 4 tane muz Yolda yine Nazlıyı aradık hem konuşuyo hem gülüyo
Ve benim o müthişşş sorularımla boğuşurken ne yiyosunuz dedim
Muz dediler ya :11:
Tam manyaksınız siz abi xD
O kadar çok soru sordum ki hatta bi kere Akının dişleri nasıl bile dedim :11:

Ama çok kıskandım Valla. Akın da anladı zaten kıskandığımı kıskanma nazlı mersine de geliriz dedi deli xD

Sonra dedim hani Anıl :|
O yok işi varmış dediler
Anlaşıldı dedim 'ekildiniz xD'

Nazli seviliyorsun tatlım.Fotoğraf çekilmedik Fotoğrafçı bulamadık çünkü affet bizi D: Ama camda gördüğünle aynı şahısım emin olabilirsin. Telefondaki iltifatların için teşekkür ediyorum.:) Ama ses tellerim kan revan içinde kalmıstı 1 hafta önce o yüzden yara durumunda şuan büşranın yanında baya kalın çıkıyordu bunu farkediyordum ama seninle konuşunca açıldı bak sen Allahın işine
Çok soru soruyorsun bu arada.
Akııınn sen de seviliyorsun canım benim o kadar ''ressiiimm çeekkkiiiinnnn'' diye bağırmama rağmen yine de çektirmesen de xD

Hıı bir dee benim sesimin taklitini mi yaptın sen :M
Ne varmış len sesimde azcık gribim o kadar xD

Öyle çok güldüm ki Allah razı olsun sizden xD
Ve akın hiçte sanaldaki gibi bişi deilmiş onu anladım xD
Bebeğimli tatlımlı konuşuyo falan xD
Neyse fazla uzattım xD Bidahakine Anılın,Buğranın,İncinin,Ayşenurun ve tabii ki benim de olmam dileğiyle :pp

---> # ` ş ~ üş ´ | LoKuMuM & Asi Ruh Büyük Buluşma:D|

@Buğra-Iş başa düşünce çekingenlik filan kalmıyor :) Busranin bana fazla masrafı olmadı garibim hatta çekingen kaldı aç aç yolcu ettim : )@Nazlı ; Iltifatların için
bir kez daha teşekkürler.Senin taklitinı yapmamın nedeni ard arda gelen soruların içindi elbetteki seninde sesin tatlı hatta busrayada dedim samimiyetimle söylüyorumxD Hazır konuşmaya başlamışken busranın suskunluğu nedeniyle, seninlede telefonla konuşmayı aradan çıkaraym dedim yoksa niyetim yoktuxD Baktım ki sesine alıştık ikinci defa arıyalim dedik: ) Bugün neşeli güler yüzlü sevecen olmak zorundaydim neticede eğlenmek için oradaydik :)arasıra Busraya çıkışlarım oldu elbet garibim o da kafayı eğdi:pp şaka tabiki ilk buluşmada gerek yok kavgaya dövüşe xD Doğrudur forumdakiyle alakam yoktur :pp Busra tanıdığı kadarıyla anlatır zaten hatta anlatmıştır bile beni: )

Senin taklitinı yapmamın nedeni ard arda gelen soruların içindi elbetteki seninde sesin tatlı hatta busrayada dedim samimiyetimle söylüyorumxD
Temem o zaman ben de tişkür ederim xD

Nazlı Akın sana ne dedi biliyomusun 9-10 yaşındaki bebeler gibi sesi :11:

Bir taklitini yapıyo Nazlı koparsın öldürdü beni.
Akın biliyomusun ben çok kıskancm
Akın dersler nasıl
Büşra ne yediniz
Ne giydiniz öldüm ya :I

Ot ne la

Temem anladıysan xD

Mööö canım benm xD
@Buğra-Iş başa düşünce çekingenlik filan kalmıyor :) Busranin bana fazla masrafı olmadı garibim hatta çekingen kaldı aç aç yolcu ettim : )@Nazlı ; Iltifatların için
bir kez daha teşekkürler.Senin taklitinı yapmamın nedeni ard arda gelen soruların içindi elbetteki seninde sesin tatlı hatta busrayada dedim samimiyetimle söylüyorumxD Hazır konuşmaya başlamışken busranın suskunluğu nedeniyle, seninlede telefonla konuşmayı aradan çıkaraym dedim yoksa niyetim yoktuxD Baktım ki sesine alıştık ikinci defa arıyalim dedik: ) Bugün neşeli güler yüzlü sevecen olmak zorundaydim neticede eğlenmek için oradaydik :)arasıra Busraya çıkışlarım oldu elbet garibim o da kafayı eğdi:pp şaka tabiki ilk buluşmada gerek yok kavgaya dövüşe xD Doğrudur forumdakiyle alakam yoktur :pp Busra tanıdığı kadarıyla anlatır zaten hatta anlatmıştır bile beni: )

Çok ezdin beni Akın :(
Ama para konusunda sen kaşındın utanmasan dövcektin beni elimin tersindesin bitane çakarım bile dedin bende çıt yok xD

Nazlı Akın sana ne dedi biliyomusun 9-10 yaşındaki bebeler gibi sesi :11:

Bir taklitini yapıyo Nazlı koparsın öldürdü beni.
Akın biliyomusun ben çok kıskancm
Akın dersler nasıl
Büşra ne yediniz
Ne giydiniz öldüm ya :I
Bazı şeyler aramızda kalır diye düşünüyordum ama yanılmışım.:)

Yavrum gizlencek bişey yokki
Ama sonradan tatlı dedik Nazlının sesine.
Tamam tamam sustum :pp

Çok ezdin beni Akın :(
Ama para konusunda sen kaşındın utanmasan dövcektin beni elimin tersindesin bitane çakarım bile dedin bende çıt yok xD
Ukalasin kelimen hala kulaklarımda=)sen daha ukalasn çok bilmiş.:) senden mi çıt yok biraz sıkar lafini duymadım sanma.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri