Siz gezip eğlenirken ben ders çalışıyordum bebişlerim
Akının çekineceğinden şüpheliyken buda neyin nesi oluyor büşra xD
Biz erkekler için buluşmanın tek kötü yanı masraf oluyor sanırım
Buluştuğumuz kızların yemeğe pek bir düşkün olması da kötü bir tesadüf olsa gerek p
ben Hiç Yemek Yemem :I
Ve benim o müthişşş sorularımla boğuşurken ne yiyosunuz dedimOrdan çıktık Turkcelle kontör yükletmeye gittik. Nazlıyı aradık sonra. Yerlerdeyiz biz ama nasıl gülüyoruz yolun ortasında millet bize bakıyor. Nazlının srulara kop valla meraklı melehatım
Carrefoura girdik. Bişeyler alalım dedi. Ne alsan beğenirsiniz 4 tane muz Yolda yine Nazlıyı aradık hem konuşuyo hem gülüyo
Akııınn sen de seviliyorsun canım benim o kadar ''ressiiimm çeekkkiiiinnnn'' diye bağırmama rağmen yine de çektirmesen de xDNazli seviliyorsun tatlım.Fotoğraf çekilmedik Fotoğrafçı bulamadık çünkü affet bizi D: Ama camda gördüğünle aynı şahısım emin olabilirsin. Telefondaki iltifatların için teşekkür ediyorum. Ama ses tellerim kan revan içinde kalmıstı 1 hafta önce o yüzden yara durumunda şuan büşranın yanında baya kalın çıkıyordu bunu farkediyordum ama seninle konuşunca açıldı bak sen Allahın işine
Çok soru soruyorsun bu arada.
Neyse fazla uzattım xD Bidahakine Anılın,Buğranın,İncinin,Ayşenurun ve tabii ki benim de olmam dileğiyle p
Ay kıyamam.
Ot yiyomusun ?
Hiç sorma abi Akın enerjimi görünce dayanamadı xD
Ne demek istediğini anladm beni sinir etme derim bebeğim.
Sana İnk Demek İstiyo :I
Temem o zaman ben de tişkür ederim xDSenin taklitinı yapmamın nedeni ard arda gelen soruların içindi elbetteki seninde sesin tatlı hatta busrayada dedim samimiyetimle söylüyorumxD
Ot ne la
Temem anladıysan xD
@Buğra-Iş başa düşünce çekingenlik filan kalmıyor Busranin bana fazla masrafı olmadı garibim hatta çekingen kaldı aç aç yolcu ettim : )@Nazlı ; Iltifatların için
bir kez daha teşekkürler.Senin taklitinı yapmamın nedeni ard arda gelen soruların içindi elbetteki seninde sesin tatlı hatta busrayada dedim samimiyetimle söylüyorumxD Hazır konuşmaya başlamışken busranın suskunluğu nedeniyle, seninlede telefonla konuşmayı aradan çıkaraym dedim yoksa niyetim yoktuxD Baktım ki sesine alıştık ikinci defa arıyalim dedik: ) Bugün neşeli güler yüzlü sevecen olmak zorundaydim neticede eğlenmek için oradaydik arasıra Busraya çıkışlarım oldu elbet garibim o da kafayı eğdip şaka tabiki ilk buluşmada gerek yok kavgaya dövüşe xD Doğrudur forumdakiyle alakam yoktur p Busra tanıdığı kadarıyla anlatır zaten hatta anlatmıştır bile beni: )
Bazı şeyler aramızda kalır diye düşünüyordum ama yanılmışım.Nazlı Akın sana ne dedi biliyomusun 9-10 yaşındaki bebeler gibi sesi :11:
Bir taklitini yapıyo Nazlı koparsın öldürdü beni.
Akın biliyomusun ben çok kıskancm
Akın dersler nasıl
Büşra ne yediniz
Ne giydiniz öldüm ya :I
Ukalasin kelimen hala kulaklarımda=)sen daha ukalasn çok bilmiş. senden mi çıt yok biraz sıkar lafini duymadım sanma.Çok ezdin beni Akın
Ama para konusunda sen kaşındın utanmasan dövcektin beni elimin tersindesin bitane çakarım bile dedin bende çıt yok xD
Herşeyi anlatmak zorunda değilsin: )Yavrum gizlencek bişey yokki
Ama sonradan tatlı dedik Nazlının sesine.
Tamam tamam sustum p
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.