h.i.m.e.s.54

---> H.i.m.e.S

vavvv seni tanımak ne güzeL ßir şeref semih demiycem sana semih abi diyecegim :D
büyüksün cünkü :D

sonuna kadar okudum hep yanıLtma yapmışsn :D reap hipop v.s şakıLarı dinLerim diye yazcagını zannettim ama dinLemem yazmışsın hep yanıLtma var ama cok qüzeL oLmuş İNCİYLe mutLuLukLr diLerim :)

---> H.i.m.e.S

vavvv seni tanımak ne güzeL ßir şeref semih demiycem sana semih abi diyecegim :D
büyüksün cünkü :D

sonuna kadar okudum hep yanıLtma yapmışsn :D reap hipop v.s şakıLarı dinLerim diye yazcagını zannettim ama dinLemem yazmışsın hep yanıLtma var ama cok qüzeL oLmuş İNCİYLe mutLuLukLr diLerim :)

tskrler guzel dusuncelerın ıcın :) evet bıraz sasırtmaca oldu ama anladıgına sevındım :)

diğer arkadaslar sızlerde saolun zaman ayırıp okudugunuz ıcın :)

---> h.i.m.e.s.54

Karşı Cinse Bakış Açım: Karsı cınste dış gorunuse asla onem vermem herzaman guzel olup yalancı olacagına benı kandırcagına cırkın olup durust olsun demısımdır..guzellıklerın vb selerın gecıcı oldugu bu dunyada kalıcı olan kalp temızlıgınden yanayım...

eminmisin hımm

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri