sayFan qüzeL oLmuş semih (: seNi tanımaK qüzeLdi (: umaRım inciYLe mutLu oLursunz (:
N ` nazLı .. Bayan Üye 20 Ocak 2009 #21 sayFan qüzeL oLmuş semih seNi tanımaK qüzeLdi umaRım inciYLe mutLu oLursunz
TaTii_CaDii Bayan Üye 20 Ocak 2009 #25 seni tanimak guzeldi sanada tesekkur ederim bizle paylastigin icin
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 20 Ocak 2009 #27 özkan abı sana mesaj atmaya korkuom ya hahaha okudugunuz ıcın saolunnn
CADIII Bayan Üye 20 Ocak 2009 #28 seni tanımak güzel kardeşim.....gözlemlerimde hiç yanılmadığımı farkettim....Sevgiler
_zeynep_ Bayan Üye 20 Ocak 2009 #30 Kendini iyi tanıtmışsınn Az da olsa seni de tanıdık. Ellerine sağlık
matrock_guzel Bayan Üye 28 Şub 2009 #34 ---> H.i.m.e.S seni danıdığıma sevindim semih gzl olmuş sayfan
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 1 Haz 2009 #36 ---> H.i.m.e.S floot yapıyorum ama kusura bakmayın sayfa gerıde kaldıgı ıcın benı tanıyamayan yeni arkadaslar burdan tanıyabilir..keyifli forumlar.
---> H.i.m.e.S floot yapıyorum ama kusura bakmayın sayfa gerıde kaldıgı ıcın benı tanıyamayan yeni arkadaslar burdan tanıyabilir..keyifli forumlar.
R RaPizM^^ Bayan Üye 1 Haz 2009 #38 ---> H.i.m.e.S gözlemlediğim kadarıyla forumun en efendi ve en seviyeli kişisi kendini tanıttığın için tşk ederiz.. umarım hep bu sekilde kalırsın
---> H.i.m.e.S gözlemlediğim kadarıyla forumun en efendi ve en seviyeli kişisi kendini tanıttığın için tşk ederiz.. umarım hep bu sekilde kalırsın
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 2 Haz 2009 #39 ---> H.i.m.e.S saolun arkadaslar sizlerde forumun hanımefendılerısınız
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 2 Haz 2009 #40 ---> H.i.m.e.S güzeL tanıtmıSsın kendini semiH... teŞekkürLer..( seni tanımak güzel..