---> Günün Sözü Düşler,gerçekleşecek olanın mayasıdır..
A Adelia Bayan Üye 26 Haz 2011 #262 ---> Günün Sözü Susmak mânâ eksikliginden degil,mânâ derinligindendir .!
A Adelia Bayan Üye 28 Haz 2011 #263 ---> Günün Sözü Geçti, istemem gelmeni, yokluğunda buldum seni; bırak vehmimde gölgeni, gelme, artık neye yarar? Necip Fazıl Kısakürek
---> Günün Sözü Geçti, istemem gelmeni, yokluğunda buldum seni; bırak vehmimde gölgeni, gelme, artık neye yarar? Necip Fazıl Kısakürek
elzem195 Bayan Üye 28 Haz 2011 #264 ---> Günün Sözü Hakiki aşk odur ki sevdiği uğruna kalbi dursun.. Yavuz Sultan Selim
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 28 Haz 2011 #265 ---> Günün Sözü Herşey sahnesinde belli olur.
A Adelia Bayan Üye 28 Haz 2011 #266 ---> Günün Sözü Bir gün gelecek bir gün kalacak.İşte benim için güneş o gün doğacak..
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 29 Haz 2011 #267 ---> Günün Sözü Tek kişilikmiydi bu Şehir sen gidince bomboş kaldı...
A Adelia Bayan Üye 30 Haz 2011 #268 ---> Günün Sözü Hayat seni güldürmüyorsa, espiriyi anlamadın demektir (Çehov)
mystic Bayan Üye 30 Haz 2011 #269 ---> Günün Sözü Adelia' Alıntı: Hayat seni güldürmüyorsa, espiriyi anlamadın demektir (Çehov) Genişletmek için tıkla ... Harikaymış :1: Gözleri sürekli gözlerindeyse sana olan merakındandır; ama gözlerini senden kaçırıyorsa, o gözlerde sana ait birşeyler vardır. DOSTOYEVSKI
---> Günün Sözü Adelia' Alıntı: Hayat seni güldürmüyorsa, espiriyi anlamadın demektir (Çehov) Genişletmek için tıkla ... Harikaymış :1: Gözleri sürekli gözlerindeyse sana olan merakındandır; ama gözlerini senden kaçırıyorsa, o gözlerde sana ait birşeyler vardır. DOSTOYEVSKI
A Adelia Bayan Üye 1 Tem 2011 #270 ---> Günün Sözü Yürek fazla yorulunca,ter gözden akar.! Demiş bir şair..
A Adelia Bayan Üye 1 Tem 2011 #271 ---> Günün Sözü Asalet;boyda değil,soyda..İncelik;belde değil,dilde..Doğruluk; sözde değil,özde.Güzellik;yüzde değil,yürekte olur..
---> Günün Sözü Asalet;boyda değil,soyda..İncelik;belde değil,dilde..Doğruluk; sözde değil,özde.Güzellik;yüzde değil,yürekte olur..
A Adelia Bayan Üye 1 Tem 2011 #272 ---> Günün Sözü Herşey olmak isteyip de hiçbirşey olamamak: nefsin arzularına esir olmuş insanın hazin sonudur.
---> Günün Sözü Herşey olmak isteyip de hiçbirşey olamamak: nefsin arzularına esir olmuş insanın hazin sonudur.
A Adelia Bayan Üye 1 Tem 2011 #274 ---> Günün Sözü “İnsanlardaki önyargıyı parçalamak, benim atomu parçalamamdan çok daha zor.” Einstein
---> Günün Sözü “İnsanlardaki önyargıyı parçalamak, benim atomu parçalamamdan çok daha zor.” Einstein
LocKe GururLan Bayan Üye 1 Tem 2011 #275 ---> Günün Sözü Ekmeği tuza banıp yer gibi değil ; tuzsuz da olsa ''benim Ekmeğim'' der gibi sevmiştim ben seni...
---> Günün Sözü Ekmeği tuza banıp yer gibi değil ; tuzsuz da olsa ''benim Ekmeğim'' der gibi sevmiştim ben seni...
A Adelia Bayan Üye 3 Tem 2011 #276 ---> Günün Sözü "Hakkı sevmek güzel ama aşık olmak başkadır..Talip olmak hoş ama sadık olmak başkadır.."
---> Günün Sözü "Hakkı sevmek güzel ama aşık olmak başkadır..Talip olmak hoş ama sadık olmak başkadır.."
'-DamLa Bayan Üye 3 Tem 2011 #277 ---> Günün Sözü ~ Tek pişmanlığım kelimelerimi bile haketmeyen insanlara, saatlerce cümleler kurmaktır.."
---> Günün Sözü ~ Tek pişmanlığım kelimelerimi bile haketmeyen insanlara, saatlerce cümleler kurmaktır.."
A Adelia Bayan Üye 3 Tem 2011 #278 ---> Günün Sözü İki şeyin sonsuz olduğunu biliyorum; evren ve aptallık. Aslında ilki konusunda çok da emin değilim. Albert Einstein
---> Günün Sözü İki şeyin sonsuz olduğunu biliyorum; evren ve aptallık. Aslında ilki konusunda çok da emin değilim. Albert Einstein
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 3 Tem 2011 #279 ---> Günün Sözü Her istediğini yapamıyorsan yapabileceğin şeyleri iste.
iSTiSNa Bayan Üye 3 Tem 2011 #280 ---> Günün Sözü insan beklentisi kadar mutludur, formül: sıfır beklenti sonsuz mutluluk..