Günün Sözü

---> Günün Sözü

Beklemek bizim yaşamımız
Vapur beklemek
Gün beklemek
İnsan beklemek
Çiçeklerin açmasını
Gecenin geçmesini
Sayfaların dolmasını beklemek
Beklemek sayrılığa dönüşmesin
Yönetmesin bizi beklemek
Kardeşleri var çok güçlü
Ümit etmek ve ertelemek
Gelişini beklemek
Uyanmanı beklemek
Çözülmeni beklemek
Başka bir yerde yaşamayı beklemek
Anlaşılmayı beklemek
On beşinde beklemek
Kırkında beklemek
Beklemek mi bizim yaşamımız
Beklemek bizim yaşamımız.

gunun siiri .p

---> Günün Sözü

Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa o yerde güneş batıyor demektir.

---> Günün Sözü

''Bazen olmaz ; hayat istediğini sunmaz, sunsa da uymaz.
Ya zaman yanlıştır; ya mekan. Belki de insan..''

---> Günün Sözü

Gariptir bir insani sevdiğini belli ettiğinde vazgeçeceği ilk insan sen olursun...

---> Günün Sözü

Ya sırtımıza alıp taşıyoruz,ya ayağımızın altına alıp çiğniyoruz,Öğrenemedik bir türlü yanyana yürümeyi..

Ömer Hayyam

---> Günün Sözü

Ne ibrettir kızarmak bilmeyen çehren! Bırak kardeşim tahsili! Git, edep, haya öğren... (M.Akif Ersoy)

---> Günün Sözü

Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not;
"dünya beş para etmiyor"

---> Günün Sözü

Göz gördü gönül sevdi seni ey yüzü mâhım
Kurbânın olam var mı benim bunda günâhım..

---> Günün Sözü

Olmak ya da olmamak, işte bütün mesele bu. Gözü dönmüş talihin sapanına, oklarına için için kapanmak mı daha soylu yoksa bir dertler denizine karşı silaha sarılıp son vermek mi onlara?

William Shakespeare

---> Günün Sözü

ÖLÜM; gaz pedalına basan ayakta.. HAYAT; direksiyonu tutan kollardadır.. Bunun eğlencesi ise; ÖLÜMÜNE basıp Hayata tutunmaktır!

---> Günün Sözü

"Eğer Allah istediğimiz her şeyi bize vermiş olsaydı, elimizden en büyük ödülü, yani bir iş başarmış olma zevkini almış olurdu."
Frank A.Clark

---> Günün Sözü

Kaleyi sattım. Vezirim intihar etti. Filler isyan etti.Atları da özgür bıraktım..Piyonlardan da iş çıkmayacağına göre, şimdi;
şah olduğumu düşünen varsa, buyursun hamlede bulunsun...!!

---> Günün Sözü

Sen konuşmaya tenezzül etmezsin suskun sanırlar, ve umursamaz. Bilmezler ki, bi konuşacak olsan yüzüne bakacak yüzleri kalmaz…

---> Günün Sözü

Daha cesurum artık.Keske Dememek İçin Çabalamıyorum İçimde Büyütmüyorum Hiçbirşeyi
Ve Kimseye Hiç Hayatımdan Çıkmayacakmış Gibi Davranmıyorum Gitmek İsteyene Bir Yolda Ben Çiziyorum
Çok Umursamıyorum Ve Çok Anlam Yüklemiyorum Hiç Birşeye. Giderken 'Benle' Başlayan Cümleleri Dinlemiyorum Bile..
Sadece Tek Bir Kelime Söylüyorum.. " N E Y S E "

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri