Günlüğüm

---> Günlüğüm

Sabah erken uyandım.Kahvaltımı yaptım.

Evden erken çıktım.Arkadaşımla buluştuk.Biraz gezdik.Diğer arkadaşlarımı gördüm.Onların yanına gittik.Psye gittik.

Ödetmesine oynayalım mı dediler.Tamam dedik.İki arkadaşım maç yaptı.Sıra ben ve diğer arkadaşıma geldi.Ben Barcelona'yı arkadaşım da Real Madrid'i aldı.Arkadaşım 1-0 yaptı ben 1-1 yaptım.Arkadaşım 2-1 yaptı ben 2-2 yaptım.6-6'ya kadar öyle gittik.Sonra 8-6 yendim.Messi sağolsun. xD

Neyse saat 11:30 oldu.Yüzmeye gidelim mi dediler.Tamam dedik.7 kişi gittik.

İlk başlar eğlenceliydi.Biraz yüzdük.Hava bulutlanmaya başladı.Soğuk oldu.2 saat olmadı çıktı.100 lira para verdik.Verdiğimiz para da boşa gitti.

Üstümüzü giydik.Dışarı çıktık.Bunlar bende para var sanmışlar.Onlardaki parayla sigara almışlar.Serhat sende ne kadar para kaldı dediler.Hiç kalmadı dedim.Ee ne yapacaz dediler.Servisin gelmesine de 2 saatten fazla var.Yürüyecez başka çaremiz yok dedim.Yürüyoruz yürüyoruz yol bitmiyor.Tam 1 saat 15 dk yürüdük.

Sonra eve geldim.Yemek yedim.Nete girdim.Halen netteyim.
 
---> Günlüğüm

Bugün güzel geçti.Her zamanki gibi sabah yine geç uyandım.Hava çok soğuktu.Üstümü giydim.Belediyeyi beklerken kar yağmaya başladı.Daha sonra belediye geldi.Bindim ve okula gittim.Giriş kapısına gittim kapalıydı dolandım diğer kapıdan girdim okula.Ben girdim arkamdan hoca girdi biraz daha geç kalsaydım yarım gün gitmişti.Edebiyat hocamız yazılıları okudu 93 aldım.Cimbomluyum mutluyum yarından umutluyum be günlük abi :)Bugün okulumuzun basket maçı vardı.Arkadaşlarla kaçalım dedik.Ayarladık sonra ben ve bir arkadaş son ders kaçalım maça yetişiriz dedik.Onlar tamam biz gidiyoruz siz gelirsiniz dediler.Son ders oldu kaçak mı kaçmayak mı diye düşünüyoruz.En sonunda maça yarım saat geç gideriz dedik ve kaçmadık.Sonra maça gittik.Gittiğimizde 20ye 17 yeniliyorduk.Tabi biz tezahürat ediyoruz karşı okulda aynen.En sonunda 20 farkla yenildik hemde final maçında.Biz sağlık olsun dedik ama diğerleri demedi.Niye çünkü biz akıllandık örnek öğrenci olduk şiddete hayır diyoruz :2: Bizim okuldakiler kapıda bağırıyorlar delikanlı olan gelsin falan filan.Polis amca geldi dağıttı.İki kişiyi arabaya aldılar.Biz minibüse bindik okula geldik.Okuldan evlere dağıldık.
 
---> Günlüğüm

Serhat snn günlüğün mü vardı frkında deglm hic görmemisdim :)

Yarında bizim okuLun voLybL maçı var ama biz kaçmcaz çünkü gidenLeri yok yazmıcakLar xD

Bende kar istiyorum burdada yağsın . /
 
---> Günlüğüm

Çok önceden vardı ama güncellemediğim için arkalara gitmişti. :)

Ne güzel keşke bizimkilerde yok yazmasalardı :D

Yağar inşallah :) Burda hala yağıyor ama yollar tutmadı.Çimler ve çatılar tutmuş xD
 
---> Günlüğüm

Selamun aleyküm günlük.. xD

Ne zamandır yazmıyorum çok tozlanmışın a.. :)

Neyse konuya gireyim.

Bu sabah 10 civarları uyandım.Televizyon izledim biraz sonra kahvaltı yaptık.Gerçi o saatte ne kahvaltısıysa xD Neyse ben biraz pcye baktım sonra sıkıldım misafir odasına geçtim.Pencereyi açtım karşı pencerede açıktı çok serindi televizyonu açtım biraz izledim ve zil çaldı.

O mutlu anım sona erdi.Kapıyı açtım arkadaşımmış.Selam falan verdi.Çıkalımmı dedi (yanlış anlama a dışarıya :) ).Neyse bekle üstümü giyip 5 dkya geliyorum dedim.Ayrıntıya gi,rmeye gerek yok sonuç olarak çarşıya gittik.

Çok sıcaktı çarşı.İnternet cafeye gittik cs oynamak için.Ben farkı açtım tabi 5-10 derken bi baktım 68-28 yenildim.Klavyede sorun vardı ya :p

Sonra ordan çıktık yemek yemeğe gittik.Bir iki tur attıktan sonra eve geçtik.15 dk sonra diğer arkadaş aradı çarşıya gittiğim arkadaş ben birde diğer arkadaş film izleyelim dedik.Hangi film falan dedik en sonunda tekken 2010 izleyelim dediler zorlada olsa anlaştık.Adamlar iyi dövüşüyorlardı ama xD .Birde orda bi abla vardı ben aşık oldum :67: Anca pcde görürüm zaten :p

Film bittikten sonra bilgisayrdaki beatlere,müziklere falan baktık.Sonra dışarı çıktık.Bir arkadaş filmin etkisinde kalmış olsa gerek tekme atmaya başladı. xDBizde karşılık verince sakinleşti. :)

Sonra bizim karşıdaki çimlerin orda oturduk.Diğer arkadaşlar geldi.Ben arkadaşın tesbihini cebime attıydım. :p İstedi vermedim sen şöförsün dedim.(Tabi öyle demedim.)Benim olsun dedim.Sana daha iyisini getiririm dedi. Yok falan filan derken tesbihi kaptırdık. xD

Saate baktım saat 22:26..Neyse ben kaçar dedim eve geldim.Pc açtım.Birazdan da yatacağım.

Bugünde böyle boş geçti be günlük amca :(

Neyse hadi hayırlı akşamlar.. xD
 
---> Günlüğüm

Merhaba günlük..Yazmıyordum uzan zamandır..

Bugün erken uyandım..Erken dediğim de 7.30..Kahvaltı yaptım ve dershaneye gitmek için yola çıktım.

İlk minübüsü kaçırdım.5 dk falan bekledim ikinci minübüs geldi.Sabah sabah ve uykulu uykulu beklemek çok zor oluyor be..Neyse bindim verdim ücretimi,geçtim arka tarafa,oturdum..(Çok ayrıntılara takılıyorum değil mi?Boşver bu seferde böyle olsun.Yazmak istiyorum.)

Sonra arkadaşımda bindi..Yanıma geldi mp4 çıkardı müzik dinledik biraz.

Sonra dershaneye gittik.Geç kaldık tabi..1-2-3-4 derken desreler bitti.Arkadaşım bana mont,gömlek falan lazım dedi.Ona üst almaya gidiyoruz bu çocuk her gördüğü tanıdığıyla durup tokalaşıyor.Uzaktan selam verme adeti yok arkadaşta.Yolun ortasında dövmeyi düşünmedim değil bir ara..Şükretsin şiddet yanlısı değilim.. :Ü

Saat 2.30 falan oldu yemek yemeğe gittik.Sonra eve geçtik.Biraz nete girdim.Telefon geldi.Serhat çarşıda işim var geliyor musun diye.Bende tamam dedim.Yine çıktık çarşıya üst aldığımız arkadaşta geldi.Biraz dolandık çarşıda.Sonra arkadaş ceket aldı.Diğeri eşofman aldı.Okeye gittik.İlk başlarda hep bitiyorum.Yiyorlar 400 ü sonra taş gelmemeye başladı ikinci oldum. :M

Sağlık olsun aga :H

Eve geldim biraz pcye baktım.Bu seferde parka çağırdılar.Yine okey yine okey..Neyse bu sefer eşli oynadık kazandık. :Ü

Eve geldik tekrardan tv izliyordu evdekiler bende onlarla oturup Sakarya Fırat'ı izledim.Güzel dizi.Ordaki Osman komutanla kerküklü komikler ya.. :H

Sonra nete girdim.Halen netteyim..

Birşey farkettim ben bugün hiç ders çalışmadım.

Ya günlük bugünde boş geçti..Boş yaşıyoruz yani.. :)
 
---> Günlüğüm

Kapıyı açtım arkadaşımmış.Selam falan verdi.Çıkalımmı dedi (yanlış anlama a dışarıya :) )

Off, parantez içini yazmasaydın inan yanlış anlamazdım :I
Senin için fesat :I

çocuk her gördüğü tanıdığıyla durup tokalaşıyor.Uzaktan selam verme adeti yok arkadaşta.


Aynı benım anneannem ha :11: :11:

Eve geldik tekrardan tv izliyordu evdekiler bende onlarla oturup Sakarya Fırat'ı izledim.Güzel dizi.Ordaki Osman komutanla kerküklü komikler ya.. :H

Evet bende izliyodum bi ara o diziyi çok guzel sonra kaçırdım ama yaxD

Ne kadar çok yorum yapmışım heh :Ü
 
---> Günlüğüm

Kapıyı açtım arkadaşımmış.Selam falan verdi.Çıkalımmı dedi (yanlış anlama a dışarıya :) )

Off, parantez içini yazmasaydın inan yanlış anlamazdım :I
Senin için fesat :I

çocuk her gördüğü tanıdığıyla durup tokalaşıyor.Uzaktan selam verme adeti yok arkadaşta.


Aynı benım anneannem ha :11: :11:

Eve geldik tekrardan tv izliyordu evdekiler bende onlarla oturup Sakarya Fırat'ı izledim.Güzel dizi.Ordaki Osman komutanla kerküklü komikler ya.. :H

Evet bende izliyodum bi ara o diziyi çok guzel sonra kaçırdım ama yaxD

Ne kadar çok yorum yapmışım heh :Ü

Yanlış anlama biz sadece arkadaşız hahaha

Sencede kötü bir durum değil mi :M

Tekrar başla bence güzel dizi :8:

Yap yap yorum yapmak iyidir :Ü

Yorumlarını bekli-yorum
 
---> Günlüğüm

Merhaba günlük..

Bu sabah geç kalktım dolayısıyla dershaneye geç kaldım.İkinci dersin son 20 dakikasına yetiştim.Test dağıttı hoca çözdük.Beşinci derse geldik.Arkadaşım telefonumu istedi mesaj atacam diye.5 dk sonra geri verdi telefonu.Bu arada test çözüyoruz.Hoca yanıma geldi birkaç şey sordu o esnada telefonum çaldı tosunpaşa müziği var ve telefon sessizde değil.Yüzüm kıpkırmızı oldu domatese döndüm aynen. :H Meğerse arkadaş telefonun ayarlarıyla oynamış ödemeli atmış bana. :M Hocaya da rezil olduk.Ama son gülen iyi güler :36:

Çıkış zili çaldı.Münibüse binip eve gittim.Birşeyler atıştırdım.Nete girdim biraz.Sonra ders çalıştım.Tıraş oldum.

Akşam arkadaşlarla çay bahçesine gittik.Okey oynadık.Sonra ben eve geldim.Nete girdim.Birazdan yatacağım.​
 
---> Günlüğüm

Merhaba günlük;

Bu sabah 06:30 da uyandım.Okul giysilerimi giyip kahvaltımı yaptım.Okula gitmek üzere yola çıktım.Yolda arkadaşları gördüm kaçıyorlardı sende gel diye ısrar ettiler ama gitmedim.

Sonra okula gittim sırada falan durup sınıfa geçtik.İlk ders analtik geometriydi.Hocayla biraz şakalaştık.İyidir yav hocamız :) İkinci ders geometri üç ve dört matematik beş ve altıda edebiyattı.Dersler zevkli geçti kısacası..

Okuldan çıktım arkadaşlarla telefoncuya gittik.Telefonum bozuldu garantiye yollayacaktık.Arkadaşlarla gittik telefonumu verdik bakalım sonuç ne olacak.Bu arada telefoncuyla aramızda geçen konuşmaları duysaydınız gülmekten yerlere yatardınız heralde. xD

Sonra ben eve geçtim birşeyler yedim üstümü giyip dershaneye gittim.Saat dört buçuk civarları çıktık.Bugün üç ders vardı erken dağıldık.Eve geldim pcye baktım sonra biraz soru çözdüm.Ondan sonrada tv,pc takıldım işte.Bir kaç saate yatacağım.

Sonra görüşürüz günlük :Ü
 
---> Günlüğüm

Merhaba Günlük;

Uzun zamandır yazmıyorum..Çok şey değişti hemde çok..Şu aralar pek yoğunum dersler,mülakat hazırlıkları birde arkadaşların dışarı çağırmaları olunca internete girecek pek zaman kalmıyor..

Mülakat dedim..Hava Harp Okulu ve Jandarma Astsubaylığa başvurdum.Geçenlerde eve harp okulu mülakatları ile ilgili bir kağıt geldi büyük ihtimal gideceğim ama gönlüm jandarmayı istiyor 5 haziranda oda açıklanacak..Tabi ygsden biraz daha yüksek alsaydım siyasal bilimlere giderdim ama kader..

Neyse bugün yine yorucuydu..Önceki günler gibi..Öğleye kadar birtakım işlerim vardı onları halledip eve geçtim..Saat iki civarları arkadaşlar ile çarşıya çıktık.Akşam saatlerine kadar gezdik ps falan gittik.

Ben spor yapmak için dışarı çıktıydım baktım arkadaşlar top oynuyorlar bende onlara katıldım.O maç çok yordu ama güzeldi..Birde kazanınca..

Sonra eve geçtim ve pc başı..Anlayacağın bir gün daha gitti ömrümden sevgili günlük bir gün daha..

 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst